DOBITNICA VEČERNJAKOVE RUŽE

Prošla su vremena euforije: Nina Badrić emotivnom porukom zahvalila obožavateljima

23.03.2019 u 12:05

Bionic
Reading

Možda joj fotografija i nije reprezentativna, ali i s onih tisuću ispričanih riječi ionako ne bi uspjela prenijeti emociju koju je u samo nekoliko rečenica uspjela svojim vjernim obožavateljima prenijeti Nina Badrić

Na svečanosti dodjele nagrada Večernjakova ruža, održanoj u petak navečer u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, Nina je proglašena glazbenicom godine, a popularna pjevačica ni u trenutku velikog slavlja nije zaboravila svoje vjerne obožavatelje.

Veliki trenutak Nina je poželjela obilježiti spektakularnom fotografijom, no nije se proslavila fotografskom vještinom pa se našalila na svoj račun.

'Pokušala sam napraviti neku puno bolju fotku. Ja u HNK...u pozadini skoro pun mjesec. Večernjakova ruža u rukama.. Ali nije mi uspjelo', napisala je Nina uz fotografiju na kojoj je uspjela 'uloviti' tek statuu osvojene nagrade i komad zida HNK.

No fotografija je u ovom slučaju ionako tek pomoćno sredstvo poruke kojom je Nina željela izraziti svoju zahvalnost svima onima zbog kojih, kako kaže, postoji i ona.

'Prošla su me vremena euforije. Dobila sam puno nagrada do sada u svojoj karijeri ali ovo večeras zaista nisam očekivala. Pored svih fantastičnih glazbenika mojih kolega svi vi ste svojim glasovima upravo meni dodjelili Večernjakovu ružu. Zahvalna sam Bogu, životu i vama iznad svega što me nosite i volite', napisala je Nina i još jednom zahvalila na svakom danom glasu i poslanom kuponu.

Među nominiranima za Večernjakovu ružu u kategoriji 'Glazbenik godine' uz Ninu Badrić ove su godine bili Detour, frontmen Hladnog piva Mile Kekin sa svojim samostalnim albumom, Massimo Savić i Vojko V koji je svojim samostalnim albumom unio osvježenje na glazbenu scenu.

DODJELA VEČERNJAKOVIH RUŽA

Nema tko nije došao na glamuroznu zabavu u zagrebački HNK

Pogledaj galeriju

Nagrada za životno djelo ove je godine dodjeljena voditeljskoj legendi Oliveru Mlakaru, Večernjakovu ružu za radijsku osobu godine osvojio je Vedran Car, TV osoba godine je Damira Gregoret, nagrada za TV glumačko ostvarenje godine pripala je glumici Nives Ivanković, mladi glumac Marko Braić je novo lice godine, HRT-ova 'A strana' koju vode Duško Ćurlić i Ivan Vukušić najbolja je televizijska, a 'Jutro bez cenzure' koju na Stojedinici vode Marko Tomšić i Ivana Pevec najbolja radijska emisija godine.

VEČERNJAKOVA RUŽA

Damira Gregoret TV osoba godine, 'A strana' najbolja emisija

Pogledaj galeriju