PRIRODNA LJEPOTICA

Pljušte komplimenti: Nina Badrić oduševila izdanjem bez šminke

15.03.2019 u 19:51

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja koje često uveseljava svojim objavama

Lijepa Zagrepčanka postavila je na Instagram fotografiju na kojoj pozira u opuštenom izdanju i bez trunke šminke na licu, zagrljena sa sestrom Sunčicom s kojom je vrlo bliska.

'U tvojim sam rukama tako sigurna', napisala je Nina pored zajedničke slike koja je izazvala samo pozitivne komentare. 

'I bez šminke predivna', 'Lijepe seke, dobri geni', 'Baš ste slatke', '2 Sunčice', bili su neki od komentara Nininih pratitelja na Instagramu.

  • +15
Nina Badrić održala koncert u Spaladium Areni Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj

Inače, nedavno je nakon što je na sam Dan žena održala koncert u splitskoj Spaladium Areni, Nina je svoj način odlučila zahvaliti pojedinim ljudima uz čiju je pomoć besprijekorno odradila nastup. Među njima je i modni dizajner Juraj Zigman, čiju je crnu kreaciju nosila.

  • +21
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

'Ma... em je prekrasan, em je šarmantan, em je duhovit, em je dobar... voli sve što vole mladi (mene), a voli i žene s oblinama, a i one njega. Svjetski je frajer, a naš. Treba moći osvojiti svijet iz Kostrene. @zigman_official Kad nam stiže Madonna? Volim te, volim i hvala ti', zahvalila se naša popularne pjevačica dizajneru.