raspad velike ljubavi

Popularni holivudski par prekinuo nakon deset godina veze

20.09.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Slavna holivudska slatkica, kako mnogi i danas nazivaju Rachel Bilson, prekinula je desetogodišnju vezu s kanadskim glumcem Haydenom Christensenom, s kojim ima trogodišnju kćerkicu

Rachel Bilson gledateljima je najviše prirasla srcu nakon popularne teen serije 'The O.C.', koja se na domaćim televizijskim programima vrtjela gotovo svako ljeto. 

Iako je od tada prošlo mnogo godina, a uskoro će zakoračiti u 37., Rachel je ostala pojam slatke i ljupke teen glumice.

Još pred kraj snimanja legendarne serije zaljubila se u kolegu sa seta Adama Brodyja, no nakon tri godine veze svatko je otišao svojim putem.

Nakon toga u život slavne glumice ulazi poseban muškarac. Vezu s kanadskim glumcem Haydenom Christensenom započela je 2007. godine, nakon što su se upoznali na jednom snimanju.

  • +13
Rachel Bilson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Godinu dana nakon toga par se zaručio, a Rachel je proživljavala bajku. 

Unatoč velikoj ljubavi, par ipak prekida zaruke, ali nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti opet započinju romansu, koja je od tada trajala punih 10 godina.

'Oduvijek sam bila velika romantičarka i jako sam sretna u vezi. Mislim da sam jako dobra cura i uvijek partnerove želje stavljam na prvo mjesto. Tip sam osobe koja voljenom priprema tople obroke i čeka ga kod kuće. Volim kuhati, pa s Haydenom često spremam večere i gledamo filmove', rekla je prije nekoliko godina u svom velikom intervjuu za britansko izdanje časopisa Cosmopolitan

A post shared by @rachelbilson on

'Oduvijek sam veliki fan ljubavi. Imati pravog partnera jedna je od najvažnijih stvari u životu', nastavila je tada popularna glumica, ali izgleda da je sada ipak sve to izgubila.

Izvori blisku slavnom paru tvrde kako su svoju vezu prekinuli još prije nekoliko tjedana.

Hayden se tada odselio u Toronto, a Rachel ostala u Los Angelesu. Zajedničku imovinu su prodali, a kćerkica Briar Rose trenutno uglavnom živi kod majke.

💘

A post shared by @rachelbilson on

Posljednji put par je viđen u javnosti u lipnju ove godine, kada je Rachel posjetila Haydena na setu njegova nova filma 'Little Italy' u Kanadi.