ORNELA BIGIJU

Promijenilo me iskustvo u BB kući

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 18.12.2008 10:17
  • Objavljeno 18.12.2008 u 09:00
Ornela i Rina

Ornela i Rina

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Skorašnji odlazak osjeća se u zraku tajlanske kuće, a s tim su u skladu i pitanja koja Bigi postavlja preostalim stanarima. Dok dečki tvrde da su ostali isti, jedino je Ornela priznala da ju je to iskustvo promijenilo nabolje

Nakon što im je servirao najfiniju večeru od njihova ulaska, počastio ih finim jelima, šampanjcem, lijepom odjećom i odličnom glazbom, Bigi je stanare jednog po jednog zvao u ispovjedaonicu ispitujući ih o dojmovima u kući, o prijateljstvima i o tome jesu li se imalo promijenili.

Dečki su se redom nejasno izjašnjavali po tom pitanju govoreći da su oni već izgrađene osobe koje su se u kući možda i našle u neobičnim situacijama, ali da je to jedno privremeno stanje. Krešo je istaknuo svoje godine, dok su Marko i Saša željeli što prije izaći iz ispovjedaonice, čudeći se Bigijevim pitanjima.

Ornela se međutim jako razveselila toj temi te je iskoristila priliku da se izjasni o cjelokupnom dojmu i svom iskustvu u BB kući. Smatra da je mnogo naučila o sebi i koliko god stanari mislili da su je uvrijedile neke njihove primjedbe, kaže da je istina upravo suprotna. Dragocjenim smatra savjete starijih stanara, a pogotovo stanarki te je sigurna da ju je to promijenilo.

I sama je Ornela u šali rekla da je ponekad prebrzopoteznog uma i jezika i da to ne pristaje svakoj situaciji, da ponekad treba pustiti stvari i šutjeti.

Kad je izašla iz ispovjedaonice dečki je nisu propustili zadirkivati, pa je Saša u šali predložio da je napiju i iskoriste, jer ovo im je posljednja prilika za to. Ona se samo vragolasto nasmijala i rekla mu: 'Zaboravi!'


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi