još je vruća tema

Procurile su dosad neviđene fotke Hane Huljić nastale nakon što se spremila za svadbu

22.02.2022 u 14:36

Bionic
Reading

Vjenčanje godine je iza nas, Petar Grašo i Hana Huljić proteklog vikenda službeno su postali supružnici, a o njihovom danu i svemu oko toga ne prestaje se govoriti. Polako 'kapaju' fotografije na društvenim mrežama sudionika tog njihovog velikog dana

Mlada skladateljica, novopečena supruga Petra Graše i dalje je u fokusu javnosti zbog vjenčanja, a o njezinom se izgledu (haljini, frizuri i šminki) ne prestaje pričati. Mladenka je tada blistala u elegantnoj i glamuroznoj (u stilu pedesetih godina ukrašene romantičnim detaljima) haljini modnog brenda Arileo, a koji joj je izradio i kreaciju u koju se kasnije presvukla.

Na društvenim mrežama 'procurile' su fotografije nastale tek kada se spremila za vjenčanje, a koje je objavio stilist za frizure i šminku Josip Lijić. Glamurozna frizura koju joj je složio (lokne u retro stilu) upotpunila je dojam vjenčanice. Oči joj je naglasio svijetlim sjenilom, tušem i maskarom, a obraze decentno naglasio rumenilom.

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a svadbeno slavlje održali su u restoranu uz more. Graši su, uz Slovenca Tomaža Kavčića, kumovi bili umirovljeni košarkaš Dino Rađa i prijatelj Šime, a najmlađa članica glazbene obitelji Huljić za kumu je odabrala pjevačicu Domenicu. Ove godine kruna Hanine i Petrove ljubavi bit će prinova koja im uskoro stiže.

  • +12
Petar Grašo i Hana Huljić s uzvanicima stigli u restoran Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL