ZVIJEZDE VEČERI

Prkose zlim jezicima: Severina i Igor Kojić izmjenjivali zaljubljene poglede na crvenom tepihu

11.08.2018 u 15:09

Bionic
Reading

Sinoć je održano svečano otvorenje 24. Sarajevo Film Festivala, a pored brojnih zvijezda s prostora bivše Jugoslavije, najviše pažnje privukli su Severina i Igor Kojić. Nakon natpisa srpskih medija o tome kako je njihovoj ljubavi došao kraj te kako se razvode, pjevačica i sportski menadžer svima su začepili usta izmijenjujući na crvenom tepihu zaljubljene poglede i nježne dodire

Da je u njegovom naručju najljepše, Severina Kojić je svom supurugu Igoru Kojiću dala do znanja na crvenom tepihu 24. Sarajevo Film Festivala, ne skidajući osmijeh s lica tokom cijele večeri. Estradni par plijenio je pažnju odlično raspoložen, svo vrijeme izmijenjujući zaljubljene poglede, demantirajući time natpise srpskih medija o njihovu razvodu. Neki portali otišli su toliko daleko da su pjevačicu optužili za preljub, no više je nego očito da pjevačici i njezinom odabraniku u braku cvjetaju ruže.

Prema mnogima, jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, blistala je u Igorovom naručju, kojemu je nedavno na Instagramu posvetila dirljivu objavu povodom rođendana. Modno usklađeni par još jednom je pokupio sve poglede, a posebno Severina, koja je za tu prigodu odjenula elegantnu crnu haljinu s volanima i bijelim porubom te efektnom predimenzioniranom mašnom na predjelu struka.

Cjelokupni stajling pjevačica je začinila crnim sandalama i skupocjenom zelenom torbicom s potpisom modne kuće Chloé, čija je cijena nešto niža od 10 tisuća kuna, dok se Igor odlučio za provjereno crno odijelo sa satenskom kragnom u kombinaciji s bijelom košuljom, crnom kravatom i crnim cipelama.

  • +23
Svečano otvoren 24. Sarajevo Film Festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Press SFF i Aida Redžepagić