IZGLADILI ODNOSE?

Prizor koji su svi priželjkivali: Kate, Harry i William zajedno izašli s mise

17.04.2021 u 19:44

Bionic
Reading

Nakon više od godinu dana, braća William i Harry zajedno su se pojavili u javnosti zahvaljujući pogrebu njihovog voljenog djeda, princa Philipa. Bratski dvojac u društvu Kate Middleton uočen je u zajedničkom razgovoru dok su napuštali kapelicu sv. Jurja

Harry je isprva viđen kako razgovara sa svojom šogoricom, britanskom miljenicom Kate Middleton, no u tom trenutku Kate se odmaknula kako bi Harry imao trenutak nasamo sa svojim bratom.

Njihov razgovor uslijedio je nakon imrpovizirane odluke pojedinih članova kraljevske obitelji da se vrate hodajući do dvorca, unatoč tome što su ih na izlazu iz kapelice očekivali službeni automobili i na taj način kamerama televizijskih kuća dali priliku da ih vide u zajedničkom razgovoru.

Harryjev prijatelj Tom Bradby, koji je o sprovodu princa Philipa izvještavaju za televizijsku kuću ITV tijekom prijenosa uživo izjavio je: 'Pogrebi su vrijeme pomirenja i taj su prizor, budimo iskreni, mnogi željeli vidjeti'.

Danas su Harry i William prvi put viđeni zajedno od ožujka 2020. godine, kada su s ostalim članovima kraljevske obitelji pohađali službu Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji i jedva se mogli pogledati u oči.

  • +6
Kraljevska obitelj stiže u Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Govoreći o današnjem razgovoru braće, stručnjakinja za govor tijela Judi James za britanski MailOnline izjavila je: 'Trenutak ponovnog povezivanja između Williama i Harryja došao je na kraju službe kad su napustili kapelu'.

'U dobro koordiniranom, ali i relativno prirodnom trenutku, Harry je prišao iza Williama i Kate kako bi im se pridružio, šetajući između njih i čavrljajući s njima. Nakon nekoliko sekundi onoga što je izgledalo kao prirodan i nesvjestan razgovor, Kate se povukla, ostavivši dvojicu braće da sami razgovaraju. Izgledalo je to kao istinski trenutak jedinstva, a ne kao nešto izmišljeno za kamere', ističe stručnjakinja.

  • +7
Ispraćaj princa Philipa Izvor: Screenshot / Autor: screenshot

Nakon što je Harry sa suprugom odlučio napustiti britansku kraljevsku obitelj i trajni dom potražiti u Americi, njegov odnos s bratom i ostalim članovima obitelji značajno je uzdrman, a vrhunac njihovih nesuglasica označio je bombastični intervju pred kamerama koji su Harry i Meghan snimili s američkom TV ličnosti, Oprah Winfrey.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia