ZAJEDNIČKA TEMA

Ovo je jedina stvar o kojoj su Harry i William pričali nakon intervjua kod Oprah Winfrey

09.04.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Baš kao što je javno i obećao, princ William nazvao je svog brata nakon što su on i njegova supruga Meghan Markle u intervjuu koji je odjeknuo u cijelom svijetu ponovno opleli po kraljevskoj obitelji, a sada je otkriven i sadržaj istog

Kako je otkrio izvor blizak kraljevskoj obitelji, telefonski razgovor između dvojice braće bio je poprilično napet, a jedina stvar o kojoj su zapravo raspravljali bilo je skorašnje obilježavanje počasti njihovoj majci, princezi Diani.

'Razgovor Harryja i Williama, koji su imali nakon intervjua s Oprah Winfrey, i nije dobro prošao. Istina je da su se dogovorili oko kipa svoje majke, no sva komunikacija na kraju je spala na dopisivanje mailom i WhatsAppom', povjerio je izvor.

36-godišnji Harry i tri godine starija Meghan Markle, koji će ovog ljeta dobiti svoje drugo dijete, prošlog su mjeseca bili glavna tema svih medija zbog intervjua kojeg su dali Oprah Winfrey, a u kojem su iznijeli mnoge šokantne stvari, ali i nelogičnosti. Ispričali su sve o vremenima koje su proveli u Londonu, začinili s izjavama o rasizmu i psihičkim problemima i u konačnosti dobili nevjerojatnu gledanost, što se i očekivalo.

No, isto se nije svidjelo ostalim članovima Harryjeve obitelji, a posebice ne njegovom 38-godišnjem bratu, princu Williamu. Dvojica braće trebala bi se, nakon poduže pauze, susresti u srpnju ove godine kada će javnosti predstaviti kip princeze Diane napravljen povodom dana kada bi ona, da je živa, proslavila 60. rođendan.

  • +4
Kate i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Harry je toliko okupiran poslom i planovima, kao i rođenjem kćerkice, pa i nema vremena razmišljati o svemu što će se događati i do čega će sve dovesti njegov povratak u Veliku Britaniju', ispričao je izvor i dodao kako William inzistira na tome da se dvojica braće susretnu prije pojavljivanja u javnosti.

'Sve oči bit će uprte u njih, kritičari će analizirati svaki njihov pokret, kao i njihovu međusobnu komunikaciju. William je uvjeren da nije moguće da se ponovno susretnu pred očima javnosti, a da se na njima ne pokažu jasni znakovi tenzija koje postoje između njih, stoga želi to smanjiti susretom prije svega.'