VAN CLEEF&ARPELS

Priyanka od svekrve dobila naušnice vrijedne više od pola milijuna kuna

02.12.2018 u 18:29

Bionic
Reading

Svadbena svečanost Priyanke Chopre i njezina odabranika Nicka Jonasa nastavlja se drugi dan zaredom u Choprinoj rodnoj zemlji Indiji, a prvi poklon mlada je jučer dobila od svekrve. Riječ je o naušnicama vrijednim 80 tisuća dolara

Mediji izvješćuju da je danas na redu hinduistički dio obreda te spominju prvi svadbeni poklon koji je Priyanka dobila od svekrve Denise Jonas, Nickove majke.

Po pisanju Bombay Timesa riječ je o gotovo 80 tisuća dolara (522 tisuće kuna)vrijednim naušnicama francuske draguljarske kuće Van Cleef & Arpels.

Naušnice 'Snowflake' izrađene su od žutoga zlata te od 170 dijamanata iznimne kvalitete i čistoće, stoji na internetskoj stranici draguljarske kuće.

U subotu su Priyanka i Nick jedno drugome obećali vjernost do kraja života.

Oboje su željeli da vjenčanje bude odraz njihovih kultura pa je sve počelo u subotu ceremonijom 'puja' održanoj u kući njezine majke, zatim 'sagneetom', dijelom svečanosti na kojoj njezina obitelj pleše, te ceremonijom 'mehendi' u sklopu koje se mladenki iscrtavaju tradicionalne tetovaže na dlanovima i rukama kanom. Potom je uslijedilo kršćansko vjenčanje koje je vodio Nickov otac.

  • +14
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia