NA WIMBLEDONU

Priyanka Chopra na udaru javnosti: Snimljen trenutak u kojem je ignorirala Kate Middleton i princa Williama i to iz jednog jedinog razloga

15.07.2021 u 12:28

Bionic
Reading

Kako je jasno vidljivo iz snimke koju je objavio Daily Mail, ali i pregršt fotografija, holivudska glumica Priyanka Chopra, ujedno dobra prijateljica Meghan Markle, toliko je očito izignorirala pojavljivanje vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, da joj javnost ovo neće lako oprostiti

Snimka, koja je istog trena postala viralna, prikazuje 38-godišnju Priyanku Chopru kada u trenutku kada cijela VIP loža na Wimbledonu pozdravlja pljeskom dolazak Kate Middleton i princa Williama, samo nekoliko redova ispred nje, ona taj dio ignorira nespretno prtljajući oko svilene marame koju je imala oko vrata.

Na mnoštvu drugih fotografija, koje je objavio Daily Mail, jasno je vidljivo kako Priyanka okreće glavom i na balkonu glavnog terena, dok su se kretali prema VIP dijelu nakon odigranog ženskog finala.

Mnogi smatraju kako je to zapravo odgovor Priyanke Chopre na ponašanje kraljevske obitelji prema njezinoj prijateljici, 39-godišnji Meghan Markle, točnije na dijelove njezina intervjua kod Oprah Winfrey u kojem vojvotkinja od Sussexa nije bila blaga prema svojoj šogorici. Podsjetimo, Meghan je u velikom intervjuu ustvrdila kako ju je Kate povrijedila i rasplakala svega par dana prije njezina vjenčanja, a Priyanka je očito to zapamtila.

Društvene mreže zbog svega su se momentalno užarile, a mnogi korisnici istih su ustvrdili kako bi Priyanka Chopra trebala poraditi na svojim manirima, ali i bontonu.

Priyanka Chopra i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Meghan Markle i Priyanka Chopra sprijateljile su se u siječnju 2016. nakon večere održane od strane časopisa Elle, a koja je okupila žene u televizijskom poslu. Nakon toga postale su poprilične bliske i nastavile kontakt mailovima i porukama. Slavna indijska glumica čak je bila uzvanica na kraljevskom vjenčanju u svibnju 2018., godine, no Meghan nije uzvratila na poziv za njezino vjenčanje s Nickom Jonasom. Zbog toga je navodno uvrijeđena Priyank odbila otići na baby shower Meghan Markle održan u New Yorku.