EURO 2021

Ovome se vjerojatno nije nadao: Davor Šuker finale na Wembleyju gleda u društvu kraljevske obitelji, ali i Borisa Johnsona

11.07.2021 u 22:34

Bionic
Reading

Kada je dobio pozivnicu s Wembleyja da prisustvuje finalu ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker vjerojatno nije ni sanjao u čijem će društvu istu pratiti

Pozivnicu da uživo gleda finale Europskog nogometnog prvenstva i okršaja Engleske i Italije, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker dobio je, kako piše Večernji list, direktno s Wembleyja, stoga takav poziv nije mogao odbiti. No, vjerojatno nije ni pomišljao u čijem će društvu biti i s kime će točno sjediti.

Kako se može vidjeti i na fotografijama, Davor Šuker bio je smješten u drugom redu najsvečanije lože najluksuznijeg stadiona u Engleskoj, a s njim je bio i predsjednik UEFE Aleksander Čeferin.

No, javnosti su ipak zanimljivije osobe koje su sjedile ispred njega, a zahvaljujući kojima je 'uhvaćen' na fotografijama. Naime, ispred Šukera bila je Kate Middleton, dok su pored nje bili njezin najstariji sin princ George te suprug, ujedno i predsjednik Engleskog nogometnog saveza, princ William.

Nedaleko od njih sjedili su i Boris Johnson i njegova supruga Carrie, dok je iznad Šukera bio holivudski glumac Tom Cruise, bivši engleski nogometaš David Beckham s kćerkom Harper Seven i sinom Cruzom.