FINALE NIJE PROPUSTILA

Dobro raspoložena Kate Middleton za izlazak iz samoizolacije odabrala smaragdno zelenu haljinu omiljene dizajnerice

10.07.2021 u 19:06

Bionic
Reading

Svega tjedan dana Kate Middleton provela je u samoizolaciji nakon kontakta sa zaraženom osobom i unatoč činjenici da je primila obje doze cjepiva te je izlazak 'proslavila' odlaskom na žensko finale ovogodišnjeg Wimbledona za koji je odjenula haljinu s potpisom Emilije Wickstead

Prema trenutnim smjernicama koje su na snazi u Velikoj Britaniji, vojvotkinja je trebala biti u karanteni 10 dana nakon kontakta sa zaraženom osobom, no, njezina samoizolacija završila je ranije. U pratnji supruga, princa Williama, Kate Middleton danas je gledala finale Wimbledonea u kojem su svoje snage odmjerile Australka Ashleigh Barty i Čehinja Karolina Pliskova.

Za prvo pojavljivanje nakon samoizolacije Kate je odabrala zelenu haljinu i na tribine je došla noseći zaštitnu masku za lice, baš kao i princ William. Nakon prvotnih nekoliko trenutaka s maskama, iste su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea potom skinuli, a Kate Middleton malo je popričala sa starijim muškarcem koji je sjedio s njezine lijeve strane.

Kate je i ovoga puta modno briljirala u haljini londonske dizajnerice Emilije Wickstead, čija je cijena oko 12 tisuća kuna, a riječ je o modelu u smaragdno zelenoj boji koja prati liniju tijela i potom se lagano širi do polovice lista. Uz to savršeno se uklopio jednostavan par salonki od bijele kože s potpisom Jimmy Chooa (4800 kuna).

  • +12
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Izvori bliski kraljevskoj obitelji su naglasili kako se Kate pridržavala pravila na Wimbledonu, koja od posjetitelja zahtijevaju da nose masku dok se kreću terenom, ali ne i dok sjede na tribinama.

Također navode kako je Kate primila i drugu dozu cjepiva, iako je prošlo tek nešto više od pet tjedana otkako je cijepljenja prvom dozom u Muzeju znanosti u Londonu. Do jučer su smjernice predviđale razmak od 11 do 12 tjedana između uboda mlađih od 40 godina koji nisu klasificirani kao ranjivi, iako je u nekim slučajevima dopušteno kraće čekanje.