PRATIO MU DJEVOJKU

Privatni istražitelj javno se ispričao princu Harryju što mu je 'ukrao' normalne tinejdžerske godine

23.11.2021 u 23:12

Bionic
Reading

U BBC-jevom dokumentarcu 'The Princes and the Press', koji istražuje odnose princa Williama i princa Harryja s medijima, privatni istražitelj Gavin Burrows ispričao se zbog svog prijašnjeg ponašanja prema princu Harryju

'U osnovi, bio sam dio skupine ljudi koja mu je ukrala normalne tinejdžerske godine', priznao je Burrows u dokumentarcu o danas 37-godišnjem princu Harryju, dodajući kako je medijska kultura ranih 2000-ih bila nemilosrdna.

Privatni istražitelj otkriva kako su urednici princa Harryja opisivali kao 'novu Dianu', misleći na njegovu majku koja je poginula 1997. godine u automobilskoj nesreći. Pokušavajući otkriti priče princu Harryju, na Burrowsovoj se meti našla njegova bivša djevojka Chelsy Davy, s kojom je Harry hodao 6 godina s prekidima do 2011. godine.

'Bilo je puno hakiranja govorne pošte, bilo je puno nadziranja njenih telefona i njenih kanala komunikacije. Chelsy bi se hvalila svojim prijateljima kad bi se išla vidjeti s njim', rekao je Burrows.

Osim što je saznao za njene bivše dečke, Burrows je priznao da je kopao po medicinskoj dokumentaciji Harryjeve bivše djevojke, tražeći podatke o spolno prenosivim bolestima ili pobačaju.

  • +7
Princ Harry i Chelsy Davy Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Burrows se ispričao rekavši da mu je jako žao, a svoje je ponašanje pokušao opravdati svojim tadašnjim stanjem.

'Bio sam pohlepan, uživao sam u kokainu i živio sam u stanju lažne veličine', rekao je Burrows.

U dokumentarcu se pojavila i Roya Nikkhah iz The Sunday Timesa, koja je rekla kako je pažnja koja se posvećivala djevojkama princa Harryja za njih bila prevelika.

'Kad izlazite ili razmišljate o braku s članom kraljevske obitelji, morate podnijeti ogromnu kontrolu. Harryjeve bivše djevojke Chalsey Davy i Cressida Bonas djelomično nisu po cjele dane izlazile i stoga jer nijedna nije željela trpjeti takvu razinu medijske kontrole', rekla je Nikkhah i dodala kako je Harry u tom trenutku bio u 30-im godinama i osjećao opterećenje zbog toga.

'Mnogo njegovih prijatelja vjenčavalo se i stvaralo obitelji, a on se jako brinuo da bi mu to moglo promaknuti, jer možda neće moći pronaći nekoga tko će to moći podnositi', kaže Nikkhah.