KONCERTNA PRIČA

Prisjetite se Beatlesa u Ciboni

31.01.2017 u 17:07

Bionic
Reading

U četvrtak, 20. travnja, 2017., u 20 sati u dvorani Dražen Petrović održat će se svjetska premijera međunarodnog događaja 'Remember Yesterday – The Beatles and Beyond'

Zagreb će 20. travnja, 2017., biti poprište multimedijskog spektakla 'Remember Yesterday' koji će svoje posjetitelje provesti kroz glazbu jedne od najpoznatijih grupa svih vremena – The Beatles.

Osim koncertne atmosfere s vrhunskom zvučnom produkcijom, cjelokupnom dojmu spektakla pridonijet će i dojmljiva scenografija. Međunarodno poznatu grupu The Beatles Revival iz Praga pratit će i varšavski simfonijski orkestar Musical Lite Orchestra i dirigent Piotr Oleksiak, te niz plesačica i plesača. Publika će na događaju moći čuti nezaboravne hitove poput 'Hey Jude', 'Yesterday', Let it Be', te mnoge druge.

'Remember Yesterday – Beatles and Beyond' je projekt pod okriljem slovenske koncertne organizacije MH Concerts, i bit će premijerno izveden na domaćem terenu (Zagreb-Ljubljana-Beograd) nakon čega kreće na europsku turneju. Projekt je nastao pod ravnanjem priznatog britanskog režisera i scenografa Waynea Fowkesa.

Prvih 500 ulaznica po akcijskoj cijeni, a mogu se nabaviti putem sustava Eventim. Cijene se kreću od 180 do 290 kuna. Ulaznica za djecu (do 14 godina), neovisno o kategoriji, iznosi 100 kuna.

YouTube Autor: YouTube