POPUT CURetka

Prirodno je najljepše: Nina Badrić pokazuje lice bez šminke, a fanovi joj laskaju s brojnim komplimentima

10.09.2020 u 21:06

Bionic
Reading

Naša pjevačka diva se i dalje opušta u svojoj ljetnom, hvarskom utočištu. Danima je, razumljivo, potpuno bez šminke koja joj, realno, niti ne treba, jer ovako ljepota njezinog lica najviše dolazi do izražaja

Kad krenu visoke temperature mnogima se teško odvući i do plaže, a dotjerivanje i teška šminka jednostavno ne dolaze u obzir. Svima dobro dođe malo ljetnog đira, opuštanja i uživanja u prirodnosti bez ikakvih dodatnih 'pressinga'. Nina Badrić još uvijek gušta u takvom ozračju, prepuštajući se suncu i moru, a pored zadnje objavljene fotografije na Instagramu poručuje kako je svaki dan na njezinom otoku raj.

View this post on Instagram

Svaki dan na otoku je raj 🌴

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Fanovi joj redovito poručuju da je prelijepa i da izgleda kao kakav curetak. Osim lica bez ikakvog make upa pjevačica u posljednje vrijeme plijeni pažnju i svojom super linijom. Pauzu od koncerata i ostralih glazbenih obaveza, posvetila je napornim treninzima, novoj prehrani, a rezultati ne manjkaju budući da izgleda bolje nego ikada.

View this post on Instagram

Dobro jutro dobri ljudi ☀️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

'I ja se trudim, kao i svaka žena, izgledati što bolje. Pazim na prehranu, vježbam, spavam... Imam dobar ten pa si mogu priuštiti to da svijetom hodam bez šminke na licu, no najljepši filtar i kozmetika je kada je žena sretna. To se vidi',rekla je Nina Badrić u razgovoru za tportal. Jedna od ljepših dama na glazbenoj sceni u regiji izjavila je da je sama sebi najveći kritičar kad su modni izbori u pitanju ali da uredno 'škica' što se nosi. Najudobnije se osjeća u japankama i ljetnoj haljinici.