mama zna

Princeza Leonor pokazala savjete za šminkanje kraljice Letizije

10.04.2023 u 16:42

Bionic
Reading

Španjolska kraljevska obitelj okupila se povodom Uskrsa, što znači da se pod obiteljski krov vratila i princeza Leonor. Nasljednica se školuje u Walesu pa je njezin povratak privukao veliku pozornost, a pokazala je kako vješto kopira majčine stilske lekcije

17-godišnja princeza ove se subote pojavila u Chinchonu nakon povratka s koledža. Sa svojim je roditeljima i sestrom Sofijom proslavila Uskrs i uskršnje praznike, a pokazala je i da studij nije promijenio njezin dobar stil. Očekivano, Leonor i dalje slijedi majčine provjerene stilske lekcije jer, ipak, mama zna najbolje!

Kombinaciji bijelih hlača na crtu i sasvim jednostavne crne majice dugih rukava princeza je dodala moderni prsluk sive boje te crne chic natikače u stilu popularnih mokasinka. Kombinacija urbana i cool, baš kakvu bi nosila i njezina majka za neke poslovne sastanke u opuštenijem tonu.

Nije samo odijevanje ono što Leonor rado uči od kraljice Letizije, već i tehnike šminkanja.

Čini se da je princeza obratila pažnju na to kako se šminka njezina majka pa se nije libila kopirati neke od njezinih nepogrešivih osnova make-up rutine. Kraljica Letizia rado nosi crvenkaste nijanse sjenila i bordo olovku za oči, koju je za ovo druženje nanijela i mlada nasljednica.

Kraljica je u svojim posljednjim službenim nastupima intenzivirala šminku, odlučivši se za ove nijanse iz palete koje ističu njezine oči. Na fotografijama se vidi da je i Leonor intenzivnije našminkana, s puno maskare i na gornjem i na donjem dijelu, a nije zaboravila ni rumenilo na obrazima te nježni ružičasti ruž.

Međutim, princeza i dalje nosi vrlo jednostavnu frizuru, no ipak je i tu unijela malo promjene. Kosa je i dalje gusta i raspuštena, no ipak je ovaj put bila ošišana 'na stepenasto'.

  • +8
Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia