baš na uskrs?

Je li ovim detaljem 'ziherašica' Kate Middleton prekršila kraljevski kodeks?

09.04.2023 u 19:12

  • +11

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Princezu od Walesa gotovo nikad niste imali priliku vidjeti kako svjesno krši neko pravilo kraljevske obitelji. Radilo se tu o načinu ponašanja ili stilu odijevanja - Kate je uvijek bez premca, ipak i najboljima se može dogoditi neki propust

Princezu od Walesa često zovemo modnom 'ziherašicom' jer gotovo nikad ne riskira u odijevanju. Spretna u kombiniranju klasičnih modela i krojeva, u profinjenim kombinacijama koje doliče njezinoj tituli i srdačna u razgovorima, ipak Kate Middleton za Uskrs je iznenadila mnoge prekršivši jedno pravilo bontona ponašanja članova kraljevske obitelji.

Kate Middleton odlučila se ponovno odjenuti istu kombinaciju koju je nosila prije nekoliko mjeseci, no klasičan kroj dizajnerice Catherine Walker ispunio je sve zahtjeve koje je jutarnja misa nalagala. U kraljevsko plavom kaputu i šeširiću iste boje, Kate je izgledala vrlo elegantno, a njezina vitka figura uistinu je došla do izražaja.

Monokromnu kombinaciju plave boje 'razbile' su jedino bež salonke, ali i jedan neuobičajen detalj koji na omiljenoj princezi nije često viđen.

Iako najčešće nosi nude lakove za nokte, Middleton je danas pokazala crvenu manikuru. Međutim, prema kraljevskom bontonu ponašanja jarke boje noktiju ili pak umjetni nokti nisu primjereni za javno djelovanje te je preporuka i običaj izbjegavati takvo što. Moguće je da je Kate iskoristila priliku odmora s djecom tijekom školskih praznika da si ispuni želju za ženstvenom crvenom manikurom, no ovakav iskorak vrlo je čudan za odmjerenu princezu.

Nikada ne prekoračujući pravila, kraljevska obitelj rijetko kad odstupa od kraljevskih pravila i propisa pa su obožavatelji bili pomalo iznenađeni kad su vidjeli kako Kate testira svoje granice odvažnom manikurom.

  • +11
Kraljevska obitelj slavi Uskrs Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia