RAZOTKRIVANJE NA INSTAGRAMU

Najnesretnija europska princeza napravila iznimku pa podijelila rijetke fotografije svog oporavka, a pokazala je i novu frizuru

11.07.2021 u 17:31

Bionic
Reading

Zbog oporavka teške infekcije, princeza Charlene i dalje boravi u Južnoj Africi, daleko od svoje obitelji i monegaškog dvora, a dane krati tako da sa svojim šestogodišnjim blizancima vodi razgovore putem videopoziva

Princeza Charlene od Monaca i dalje je fizički razdvojena od svojih šestogodišnjih blizanaca, princeze Gabrielle i princa Jacquesa, no to ne znači da s njima nije u svakodnevnom kontaktu i to zahvaljujući videopozivima. Na svom službenom Instagram profilu 43-godišnja Charlene objavila je nekoliko fotografija na kojima je ona sama, ali i na kojima se vidi kako razgovara sa svojim mališanima.

Fotografije su otkrile dijelić njezine intime, ali i novu frizuru, koja je još i kraća nego što je bila posljednjih mjeseci. Mnogi se još uvijek sjećaju njezinog drastičnog reza i kraćenja kose, a ta nova frizura, s izbrijanim dijelom glave, podsjećala je na bezvremenske punk frizure.

Kada je to napravila, mnogi su tvrdili kako je to njezin način da izrazi nezadovoljstvo svojim brakom s princom Alberta od Monaka. Zbog toga, ali i službenih fotografija na kojima se iščitavala njezina tuga, nije trebalo puno da princezu Charlene proglase najnesretnijom europskom princezom.

  • +8
Princeza Charlene, princ Albert Izvor: EPA / Autor: THIERRY CARPICO