NEKAKO S PROLJEĆA

Princ William slučajno otkrio kad bi mogla stići prinova

05.09.2017 u 20:01

Bionic
Reading

Govoreći o anksioznom početku trudnoće svoje supruge, princ William rekao je kako bi slavlje moglo početi sljedećeg tjedna i time dao naslutiti da je Kate trudna 11 tjedana, prema čemu bi prinova trebala stići u ožujku

'Treba malo pričekati da Kate ovo prebrodi, a onda možemo početi sa slavljem sljedećeg tjedna', rekao je William govoreći o objavi treće trudnoće svoje supruge i time svjesno ili nesvjesno dao naslutiti da se Kate nalazi na kraju prvog tromjesečja trudnoće.

Dolazak bebe princ je opisao kao 'vrlo dobru vijest' i dodao da je početak kao i u prethodne dvije trudnoće bio malo teži, ali i da je vojvotkinja od Cambridgea dobro.

  • +14
Trudnička izdanja Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate pati od ekstremnog oblika jutarnje mučnine, Hyperemesis Gravidarum, i zbog toga je morala otkazati sve planirane angažmane i ostati na njezi u Kensingtonskoj palači, dok princ William odrađuje sve prema planiranom rasporedu.

U utorak je prisustvovao konferenciji o nacionalnom mentalnom zdravlju i policiji u Oxfordu, na kojoj je i progovorio o prinovi u kraljevskoj obitelji. Potom je posjetio i podružnicu zajednice 'Support4Grenfell' u sjevernom Kensingtonu koju je utemeljila Kraljevska zaklada vojvode i vojvotkinja od Cambridgea i princa Harryja, koja skrbi o sredstvima za pružanje potpore mentalnom zdravlju djece, mladih ljudi i obitelji pogođenih nedavnim požarom u Grenfellovom  tornju.

  • +8
Princ William planirane aktivnosti nastavlja bez supruge Kate Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia