voli djecu

Prinova u kraljevskoj obitelji obradovala je i princa Harryja

05.09.2017 u 12:49

Bionic
Reading

Nakon što je svijet oduševila vijest da princ William i vojvotkinja Kate Middleton očekuju treće dijete počele su pristizati i čestitke brojnih obožavatelja britanske kraljevske obitelji. Odmah potom u javnosti se oglasio i Williamov mlađi brat, princ Harry, koji ne krije svoje uzbuđenje zato što će treći put postati stric

Princ Harry ne krije sreću zato što će uskoro ponovno postati stric. Potvrdio je to i u kratkoj izjavi za britanske medije koji su ga nestrpljivo iščekivali.

'To su fantastične vijesti. Jako, jako sam sretan zbog njih', kratko je konstatirao nasmijani i uvijek dobro raspoloženi princ.

Ono što nije baš oduševilo javnost činjenica je da, baš kao i u prve dvije trudnoće, 34-godišnja Kate Middleton ima problema s jutarnjim mučninama, stoga je vrlo vjerojatno do daljnjeg nećemo viđati u javnosti.

Iako su iz Kensingtonske palače vrlo suzdržani vezano uz stanje popularne vojvotkinje, strani mediji uspjeli su kontaktirati s djevojkom princa Harryja, glumicom Meghan Markle o toj temi.

  • +14
Kate Middleton sa suprugom, princem Williamom i njegovim bratom, princem Harryjem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nisam vidjela Kate već neko vrijeme, ali mislim da je dobro', kratko je komentirala talentirana glumica koja je već godinu dana u ljubavnoj vezi s Harryjem te mnogi nagađaju kako uskoro slijede i njihove službene zaruke.

  • +27
Princ Harry i djeca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog najnovijih vijesti, toga da je vojvotkinja Kate Middleton ponovno trudna, princ Harry pomiče se u redu za nasljedstvo te je sada šesti, no ako je suditi po njegovim posljednjim izjavama, to ga nimalo ne brine.

Osim što želi tajno vjenčanje, sanja o obiteljskom životu daleko od palače i krune. Nedavno je tako priznao i kako je želio odustati od svoje titule još davnih dana.

😁💎😁 @kensingtonroyal #kensingtonroyal #princeharry #harryofwales

A post shared by 👑❤🌟 FAN OF FAMILY ROYAL 🌟❤👑 (@royalfamilyroyal) on

'Osjećao sam veliku potrebu da izađem iz svega toga, ali na koncu sam ipak odlučio ostati i uživjeti se u ulogu. Jednostavno nisam želio biti u poziciji u kojoj sam se našao, ali naposljetku sam izvukao glavu iz pijeska, počeo slušati ljude oko sebe i odlučio svoju ulogu koristiti za dobrobit drugih. Sada sam ispunjen energijom, sretan i volim humanitarni rad kroz koji upoznajem mnoge ljude i nasmijavam ih', rekao je tada simpatični Harry koji je zbog odanosti svojoj baki, kraljici Elizabeti II ipak odlučio ispunjavati svoje kraljevske dužnosti.