NeiSPAVANI PRINC

Princ William otkrio tko je kriv za to što noći provodi budan

14.11.2017 u 10:23

Bionic
Reading

Gotovo na svakom događanju na kojemu se pojavi princ William s mnoštvom rado podijeli pokoju anegdotu o svojoj djeci - princu Georgeu i princezi Charlotte - a posljednjom je otkrio kako i njega, poput ostalih roditelja, muči neispavanost

Iako bi, zbog njegove titule, mnogi pomislili da nerado govori o privatnom životu, to nije tako. Princ William tijekom službenih posjeta i događanja uvijek ispriča poneku anegdotu o svojoj djeci - princu Georgeu i princezi Charlotte.

  • +4
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako je bilo i neki dan, kada je princ William bio uzvanik na ragbijaškoj utakmici između Walesa i Australije. Tada je priznao kako je neispavan jer mu George i Charlotte ne daju spavati noću te da su mu potrebne 'čačkalice za zube kako bi oči držao otvorenima'.

Nenaspavani tata u travnju će sa suprugom Kate Middleton dobiti treće dijete, a dječji plač zasigurno neće olakšati spavanje.

  • +42
Kate Middleton i princ William

'George je veliki ljubitelj Disneyja, osobito 'Kralja lavova'. Gledao ga je već nekoliko puta, a rado zajedno gledamo i 'The Octonautse'. Trudim se da ne gleda previše televiziju, no to je teško u današnje doba.'

Kate i William studeni su trebali provesti u službenom posjetu Norveškoj i Švedskoj, no zbog njezine rizične trudnoće, to je odgođeno za početak godine.