PRESTRAŠENI MLADOŽENJA

Kako je zapravo izgledalo vjenčanje princa Williama i Kate

02.11.2017 u 22:17

Bionic
Reading

Nagađanja o mogućim zarukama princa Harryja i Meghan Markle, kojih je u posljednje vrijeme sve više, potaknule su mnoge poznavatelje kraljevskih prilika na razmišljanje što se može očekivati od njihovog vjenčanja, a novinar Duncan Larcombe otkrio je kako je zapravo izgledalo vjenčanje vojvode i vojvotkinje od Cambridgea u travnju 2011. godine

Larcombe je bivši kraljevski biograf i jedan od samo šest novinara koji su bili pozvani na svečanost u Westminster Abbeyu, kojoj je nazočilo 1900 uzvanika.

Okruženog VIP gostima poput Davida i Victorije Beckham, tadašnjeg premijera Davida Camerona, niza članova europskih kraljevskih obitelji i same kraljice Elizabethe, Larcombea je ugodno iznenadilo da je svaki gost na vjenčanju bio jednako tretiran.

'Svi su sjedili u istoj vrsti sjedalica. Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu sjedio je u istoj sklopivoj stolici kao i jedno piskaralo, što je bio odličan osjećaj', prisjetio se za časopis Elle Lacrombe i dodao da vjeruje kako je to iskustvo bilo 'vrlo skromno' za uzvanike s A-liste, kao što je Sir Elton John.

Lacrombe se nadalje podsjeća kako su svi gosti trebali pristići na svečanost prije kraljice, a koja je stigla posljednja prije dolaska same mladenke Kate. Za mnoge je to bilo previše čekanja, a neki su dolazak Kate iščekivali i dva sata.

Neposredno prije velikog ulaska buduće vojvotkinje, i sam princ William Lacrombeu je izgledao vidno nervozno.

'Prije nego je Kate stigla, William se sastao s Harryjem u sobi pored Poet's Cornera. Sjedio sam tamo blizu i kad su njih dvojica prolazili ispred nas, William je izgledao potpuno prestrašeno', rekao je za Elle Lacrombe.

Do opatije u kojoj su čekali uzvanici, Kate je došetala kroz romantični drvored šestmetarskih stabala smještenih s obje strane glavnog prolaza, a Lacrombe vjeruje kako je taj drvored bio Katein pokušaj da i oni kao par ostave svoj osobni trag na svadbi.

  • +10
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia