POPUT SVOJIH VRŠNJaKA

Evo kako slatki princ George najradije provodi vrijeme

18.10.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Kao i svaki četverogodišnjak, tako i maleni britanski nasljednik većinu svog vremena voli provoditi uz crtiće koji mu na nekoliko sati okupiraju pažnju. Princ William otkrio je sada i koji mu je najdraži i zašto ne voli nove animirane filmove, već preferira one koje su tijekom djetinjstva obožavale i starije generacije

Dok je Williamova supruga, vojvotkinja Kate Middleton plesala s medvjedićem Paddingtonom na dobrotvornoj zabavi u centru Londona i tada obradovala cijelu naciju svojom pojavom i vedrim duhom, princ je za to vrijeme razgovarao s predstavnicima sedme sile i otkrio neke detalje o svom prvorođenom sinčiću koje dosad nismo znali.

Princ George zaigran je dječak, kao i većina njegovih vršnjaka, i vrijeme najradije provodi pred televizijom gledajući omiljene crtiće.

'Najviše voli 'Kralj lavova', pogledali smo ga i nekoliko puta, a ponekad gleda i crtić 'Lego'. Zapravo, odvući ga od televizije je vrlo teško', rekao je princ. 

  • +4
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Simpatični crtić u kojem lavić Simba izrasta i postaje kralj životinja sigurno daje poruku i simpatičnom četverogodišnjaku koji će isto tako jednoga dana postati kralj jer je odmah nakon svoga oca, princa Williama, u redu za britansku krunu. 

Kada ne provodi vrijeme uz svoje najdraže Disneyjeve likove, George se voli igrati kockicama Lego.

  • +13
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Moj sin je trenutno zaluđen kockicama Lego. To je nevjerojatno', rekao je prije nekoliko tjedana princ William, no vjerujemo kako maleni nasljednik uz školske obveze koje su počele ove jeseni ima znatno manje vremena za igru. 

Objavu dijeli @princegeorgeandcharlotte