PRVI JAVNI NASTUP

Kate Middleton zemljacima će pokazati svoje pijanističko umijeće na Božićnom koncertu

24.12.2021 u 19:56

Bionic
Reading

Video kojim se promovira koncert božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji nagovještava da bi Kate Middleton mogla televizijske gledatelje u Velikoj Britaniji počastiti sviranjem božićne pjesme na klaviru

U snimci objavljenoj na Instagram računu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea u petak ujutro, 39-godišnja Kate Middleton sjeda za klavir u Westminsterkoj opatiji i počinje svirati.

'Večeras. @ITV. 19:30. #ThogetherAtChristmas', stoji u objavi.

Vojvotkinja od Cambridgea je, prenosi BBC, kao mlada počela pohađati satove klavira.

Na fotografijama objavljenim u srijedu, vidi se kako Kate pomaže u pripremi Westminsterske opatije, u kojoj su se ona i princ William vjenčali 2011. godine. Za božićna događanja Westminsterska opatija ukrašena je drvcem kojega je donirala kraljica Elizabeta iz Windsor Great Parka.

Na koncertu Together At Christmas, koji će se u Ujedinjenom Kraljevstvu emitirati na Badnjak, nazočili su neopjevani heroji iz cijelog Ujedinjenog Kraljevstva u znak priznanja za njihovu nadahnutu požrtvovnost u zaštiti i brizi za one oko sebe.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jack Hill/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

U TV prijenosu će se pojaviti i svjetski poznati zbor Westminster Abbey, zajedno s pop zvijezdama Leonom Lewis, Ellie Goulding i Tomom Walkerom, koji pjeva njegovu blagdansku pjesmu 'For Those Who Can't Be Here'.

Brojni poznati čitat će pjesme, a među njima će biti i princ William.