IZRAZ LICA SVE GOVORI

Princ Harry zbog ove je spontane reakcije postao viralni hit

14.03.2018 u 12:51

Bionic
Reading

Na svečanoj misi za Dan Commonwealtha, koju ceremonijalno svake godine obilježi kraljevska obitelj, ove godine svirao je Liam Payne, bivši član One Directiona, a princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle spontano su reagirali na njegovu izvedbu

Povodom Dana Commonwealtha početkom tjedna većina se članova britanske kraljevske obitelji okupila na misnom slavlju u Westminsterskoj opatiji. Iako su sve oči tada bile uprte u buduću vojvotkinju Meghan Markle, koja će 19. svibnja stati pred oltar s princem Harryjem, jedan je trenutak ukrao svu pažnju okupljenih i uskoro postao glavna tema.

Tijekom crkvene ceremonije zapjevao je i Liam Payne, bivši član grupe One Direction, te je svirao obradu pjesme 'Waiting On The World To Change'. Tijekom njegova nastupa princ Harry i Meghan imali su neočekivane negativne reakcije.

Kada je Payne završio sa sviranjem, Harry se okrenuo prema Meghan i podignuo obrve, a ona se počela smijati.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Budući da se nisu mogli suzdržati od ovih neprimjerenih reakcija, sve izgleda kao da i nisu veliki fanovi zvijezde One Directiona.

Inače, svečani obred bio je treće zajedničko pojavljivanje kraljevske braće sa svojim boljim polovicama, a kao i uvijek do sada, Kate Middleton i buduća šogorica Meghan oduševile su svojim elegantnim stajlinzima.

  • +9
Meghan Markle i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia