PRIONUO NA POSAO

Princ Harry prvi put u javnosti nakon medenog mjeseca

08.06.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Nakon što se malo opustio i odmorio s novopečenom suprugom na kratkom medenom mjesecu u Irskoj princ Harry vratio se u London i nastavio s uobičajenim protokolima

Princ Harry vratio se na posao. Nakon što je nekoliko dana proveo, kako su naveli britanski mediji, na medenom mjesecu u bajkovitoj irskoj grofoviji Mayo, dočekale su ga uobičajene obveze.

U četvrtak je stigao na gala večeru dobrotvorne zaklade OnSide Youth Zones, ali ovoga puta bez pratnje supruge. Harry se pojavio u crnom smokingu s leptir-mašnom, a na ruci mu se isticao srebrni vjenčani prsten.

Kao počasni gost, 33-godišnji princ održao je i svečani govor pred okupljenima, a nikome nije promaknulo to da izgleda vrlo svježe, odmorno i zadovoljno.

A kako i ne bi bio kad se odmarao u jednom od najluksuznijih irskih dvoraca, u kojem noćenje stoji između 600 i 4000 funti. Raskošno zadnje s pet zvjezdica omiljeno je među celebovima, a upravo tamo se vjenčao igrač golfa Rory McIlroy. Također, dvorac ima poveznicu s kraljevskom obitelji: dnevna soba i bar nose ime Harryjeva pretka, kralja Georgea V, koji je često odsjedao u Ashfordu.

No uzorni Harry tijekom odmora nije zaboravio na svoje obveze, pa je nedavno objavio kako će domaćin njegova projekta za ratne veterane Invictus games 2020. godine biti Nizozemska.

  • +19
Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Zašto Meghan nije stigla na svečanu večeru s novopečenim suprugom, još nije poznato, no par je već odradio svoj prvi zajednički angažman. Samo tri dana nakon vjenčanja sudjelovali su na rođendanskom slavlju princa Charlesa u vrtovima Buckinghamske palače.