BAJKOVITA DESTINACIJA

Procurilo je gdje su princ Harry i Meghan na medenom mjesecu

07.06.2018 u 20:20

Bionic
Reading

Premda se pisalo kako će se novopečeni mladenci, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, na svoj medeni mjesec uputiti u Afriku ili Kanadu, ako je vjerovati britanskim medijima, princ Harry i Meghan Markle trenutačno se odmaraju u romantičnom zdanju iz 13. stoljeća dvorcu Ashford smještenom u Irskoj

Kako je objavio Daily Mail, radi se o luksuznom zdanju u kojem noćenje stoji između 600 i 4000 funta, a nalazi se u bajkovitoj irskoj grofoviji Mayo.

Iako se stalno spekuliralo kako će zaljubljeni par koji je izrekao sudbonosno 'da' 19. svibnja u dvorcu Windsor, otputovati u egzotičnu Bocvanu ili pak u Kanadu, princ i njegova supruga navodno se odmaraju u Irskoj.

Sve je 'zakuhala' mještanka Rachel Forde objavila na Twitteru kako 'prvi puta želi posjetiti dvorac Ashford, a on je zatvoren za javnost'. Što je odmah potaknulo šuškanja da se tamo odmaraju vrlo važni gosti - članovi kraljevske obitelji. 

Ovo luksuzno zdanje s pet zvjezdica je omiljeno među celebovima, a upravo tamo se vjenčao igrač golfa Rory McIlroy.

Također, dvorac ima i poveznicu s kraljevskom obitelji: dnevna soba i bar nose ime Harryjevog pretka kralja Georgea V, koji je često odsjedao u Ashfordu.

Ukoliko je ova informacija točna, premda ni Ashford ni Kensingtonska palača nisu željeli komentirati ova nagađanja, ovo je već drugi posjet princa Harryja i Meghan 'zelenom otoku'. Naime, u ožujku su tad zaručnici otputovali u Sjevernu Irsku u sklopu turneje po Velikoj Britaniji. 

  • +21
Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, novopečeni supružnici žele što prije zasnovati obitelj.

'Imati djecu definitivno je njihov trenutni prioritet', rekao je za američki UsWeekly izvor blizak kraljevskom paru te dodao: 'Žele zasnovati obitelj odmah i pokušat će to ostvariti što je moguće prije.'

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pred vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa sada je mnogo obveza, a najviše pritiska je na 36-godišnjoj Meghan koja prolazi kroz šestomjesečni tečaj učenja kraljevskih protokola, manira i povijesti kako bi se što bolje uklopila u monarhiju i kvalitetno obavljala svoju zadaću kao vojvotkinja.