U KANADI

Princ Harry progovorio o očevoj bolesti

16.02.2024 u 13:21

Bionic
Reading

Vojvoda od Sussexa u Kanadi je doveden u situaciju da mora reći koju riječ i o teško bolesnom ocu. U kratkoj izjavi dao je do znanja kako je 'zahvalan' što može 'provesti vrijeme' sa svojim ocem nakon dijagnoze karcinoma

Po prvi puta otkako je javnost doznala za bolest kralja Charlesa III, i otkako je njegov mlađi sin sjeo na prvi avion iz Los Angelesa za London, kako bi dobio tek pola sata razgovora s ocem, princ Harry progovorio je za javnost i to za ABC-jevu emisiju Good Morning America.

Tijekom razgovora s novinarom Willom Reevesom, za boravka u Kanadi gdje su on i Meghan Markle stigli kako bi najavili nove Invictus igre, Harry je rekao kako je 'zahvalan' što je imao priliku posjetiti svog oca, kralja Charlesa, te da se nada da će njegova dijagnoza karcinoma pomoći da se kraljevska obitelj 'ponovno ujedini'.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Pričao je i o svom putu u London bez Meghan i djece, i to sam 24 sata nakon što ga je otac obavijestio o svojim zdravstvenim problemima.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Na pitanje novinara je li kratki boravak 'kod kuće' za njega bio emotivan, Harry je rekao: 'Gledajte, volim svoju obitelj. Činjenica da sam imao priliku sjesti na avion i otići ga posjetiti i provesti vrijeme s njim, zahvalan sam zbog toga.'

Razgovor je inače vodio Will Reeves, sin pokojnog Supermana, glumca Christophera Reevea, koji je od 1995. pa do svoje smrti bio paraliziran.