OVOGA PUTA DO KANADE

Ne vole trošiti svoje: Meghan i Harry užicali još jedan besplatni let avionom

16.02.2024 u 11:30

Bionic
Reading

Iako zarađuju milijune, Meghan Markle i princu Harryju teško pada iste trošiti. Zahvaljujući svom statusu uspijeva im užicati mnoge stvari, poput besplatne vožnje privatnim avionom, za što se inače izdvajaju poprilični iznosi. No, to nije sve...

Posljednji u nizu 'besplatnih darova' koje su bez puno razmišljanja prihvatili, bio je let privatnim avionom iz Kalifornije u Kanadu, gdje su u tri dana radili na promociji idućih Invictus igara.

Meghan Markle i princ Harry u Vancouver su stigli Bombardier Challenger 605 avionom s deset sjedala, kojim upravo lokalna, privatna aviokompanija.

Osoba koja je imala prilike s njima surađivati otkrila je za Page Six i pravu istinu o tome kakvi su supružnici: 'Oni definitivno ne vole trošiti vlastiti novac', dok je drugi dodao: 'Uvijek je to novac drugih ljudi.'

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Sussexovi su inače dobro poznati po tome što vole s prijateljima, ili sami, putovati privatnim zrakoplovom, navodno zbog sigurnosnih razloga, no isto tako vole odsjedati u vilama svojih bogatih prijatelja.

Put u Kanadu posljednji je u nizu putovanja koje su im financirali drugi, no Meghan i Harry to nisu željeli komentirati.

Poznato je da su u listopadu prošle godine privatnim avionom došli u New York na konferenciju na kojoj su sudjelovali, a potom su 'skoknuli' na odmor na karipski otok Sveti Vincent i Grenadini. Do danas nije poznato tko je to putovanje financirao.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Potom su u studenom odletjeli na koncert Katy Perry u Las Vegasu, privatnim avionom teksaškog naftaša Michaela Herda, zajedno s Cameron Diaz, Benjijem Maddenom i Zoe Saldanom, da bi u siječnju ove godine na premijeru filma o Bobu Marleyju na Jamajci otputovali privatnim avionom s predsjednikom uprave Paramounta, Brianom Robbinsom i njegovom suprugom.

Kada u Los Angelesu odrađuju sastanke, često odsjedaju u kuću make-up milijunašice Victorije Jackson, a mnogi se još sjećaju kako su ih paparazzi naganjali po New Yorku, do kuće u kojoj su boravili na Upper East Sideu.