PUTEM GLASNOGOVORNIKA

Princ Harry i Meghan Markle uzvratili: 'Nećete nas slomiti'

16.02.2024 u 08:46

Bionic
Reading

Iako se nisu osobno obratili javnosti, već putem svog glasnogovornika, Meghan Markle i princ Harry odlučli su se osvrnuti na zle komentare koje slušaju posljednjih dana, otkako je njihova nova web stranica Sussex.com ugledala svjetlo dana i ponovno unijela nemir u kraljevsku obitelj

U trenutku kada je zaživjela njihova nova web stranica, princ Harry i Meghan Markle već su spremali za svoj put u Kanadu na događaj vezan uz Invictus igre. Činjenica da su odlučili, unatoč datoj riječi pokojnoj kraljici, okoristiti se financijski titulom i imenom Sussex, nije se svidjela javnosti, zbog čega su na njihov račun upućene brojne kritike.

Na komentare da će njihov put u Kanadu i Invictus igre itekako odlučiti njihovu sudbinu unutar kraljevske obitelji, Harry i Meghan ovaj su put odlučili reagirati. Putem svog glasnogovornika poručili su:

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Već smo ne znam koliko puta čuli iznova da su određene prilike za njih bile dobre ili loše. No, još uvijek su ovdje. Oni još uvijek rade i slijede ono u što vjeruju, unatoč tome što ih se neprestano osporava i kritizira. Nećete ih slomiti.'

Odgovor je to na određene objavljene novinske tekstove u kojima se tvrdi kako par treba 'dokazati da se znaju ponašati' i to tijekom javnog pojavljivanja u Vancouveru ovog tjedna ako 'žele spasiti odnos s kraljevskom obitelji'.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Naime, vrlo je vjerojatno da će tijekom idućih dana, dok će promovirati Invictus igre 2025. godine, Harry morati odgovarati na brojna pitanja, a među njima će zasigurno biti i ona vezana uz kratki susret s bolesnim ocem. Njegovi odgovori uvelike će utjecati na daljnji odnos njega i Meghan s kraljevskom obitelji.