POSTALI SU SUSSEX

Meghan i Harry napravili nevjerojatan potez i svojoj djeci promijenili prezime

15.02.2024 u 12:00

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry ne odustaju od svojih suludih igrica, pa nakon što su javnosti predstavili svoju novu web stranicu u kojoj ponovno koriste Sussex, koji su dobili od kraljice kao vjenčani dar i koji su se Megxitom obećali ne koristiti za bilo kakvo ostvarenje financijske dobiti, napravili su još nešto luđe

Iako su se službeno prezivali Mountbatten-Windsor, kako je stajalo i u rodnom listu njihovog četverogodišnjeg sina, princa Archieja, kojeg je javnost imala prilike vidjeti, Meghan Markle i princ Harry novim su potezom šokirali sve.

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili su sinu Archieju i dvogodišnjoj kćerkici Lilibet promijeniti prezime, kako bi 'objedinili' obitelj, pa su njih dvoje sada poznati kao Archie Sussex i Lilibet Sussex.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

To saznanje, koje je otkriveno sinoć, zapravo je samo slijed događaja posljednjih dana, a koje je otpočelo lansiranjem web stranice Sussex.com, u kojem Harry i Meghan cijelo vrijeme ističu i naglašavaju svoje titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa, a na posebnom mjestu je i grb kojeg je Meghan Markle dobila kao dar od pokojne kraljice Elizabete II.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Upravo zbog toga mnogi smatraju kako su potezi posljednjih dana zapravo izdaja prema pokojnoj kraljici kojoj su 2020., kada su napuštali kraljevsku obitelj i započinjali novi život u Americi, dali obećanje kako titulu i prezime neće koristiti kako bi se financijski okoristili.

Izvor blizak Harryju i Meghan rekao je za Times: 'Istina iza ove stranice je vrlo jednostavna - od krunidbe kralja obitelj po prvi puta ima isto prezime i to je velika stvar. To predstavlja njihovo ujedinjenje i to je trenutak zbog kojeg moraju biti ponosni.'