PONOSNI BUDUĆI OTAC

Princ Harry ne može sakriti sreću zbog prinove

20.10.2018 u 18:36

Bionic
Reading

Princ Harry ne krije uzbuđenje zbog prinove, koja na proljeće stiže na svijet, a to je spomenuo čak i na otvorenju Invictus sportskih igara za vojne invalide, čiji je predsjednik i osnivač

Početkom tjedna, vojvode od Sussexa doputovale su na svoje prvo veliko inozemno putovanje u Australiju i Novi Zeland, a odmah nakon što su sletjeli u Sydney, Kensingtonska palača objavila je da će 34-godišnji princ i tri godine starija supruga Meghan Markle na proljeće po prvi put postati roditelji.

'Kao prvo, hvala svima na toploj dobrodošlici koju ste pružili Meghan i meni tijekom proteklih nekoliko dana. Toliko sam ponosan što sam vam mogao predstaviti svoju suprugu, a presretni smo što s vama mogli podijeliti sreću zbog prinove koja nam uskoro stiže u obitelj', rekao je princ Harry u svom govoru održanom ispred prepoznatljive vizure – zgrade Sydney Opera House, dok ga je supruga, ne skidajući osmijeh s lica, gledala iz publike.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry na otvorenju Invictus igara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na australskoj turneji Meghan Markle pokazala je zavidno dobre stajlinge, a za otvaranje Invictus igara odabrala je plavu haljinu s potpisom Stelle McCartney uz koji je nosila modri kaput koji potpisuje glumica Gillian Anderson za brend Winser London, zaokruživši elegantni  look jednostavnim štiklama Stuarta Weitzmana. Plavu haljinu nosila je već ranije, na koncertu održanom u Londonu povodom kraljičinog 92. rođendana.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otvorenje Invictus igara ima posebno značenje za par. Naime, prošle su se godine, u Torontu, po prvi puta na tom događanju javno predstavili kao par, no Meghan Markle tad je imala sasvim drugačiju ulogu. Sjedila je u publici u društvu majke Dorije Ragland, a ne pored princa Harryja. Godinu dana kasnije, u Sydneyju, ponosna Meghan bila je uz supruga, a pratila je sama iz publike i probu tijekom koje je Harry uvježbavao svoj govor.