ŽENA SA STILOM

Meghan Markle zasjala u još jednoj odličnoj haljini u kojoj se napokon vidi trbuščić

18.10.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Meghan Markle i britanski princ Harry trenutno se nalaze na prvoj zajedničkoj međunarodnoj turneji, a nakon kratkog boravka u Sydneyju, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa trenutno uživaju u australskom gradu Melbourneu

Za premijerni posjet Melbourneu bivša američka glumica odabrala je savršeno krojenu mornarskoplavu haljinu s potpisom australske dizajnerice Dion Lee u sklopu trećeg dana kraljevske turneje, prije uskakanja u crnu haljinu s gumbima, za koju je zaslužan njujorški brend Club Monaco.

Haljinu bez rukava sa asimetričnim detaljima, koja se u prodaji nalazi po cijeni od šest tisuća kuna, novopečena trudnica nosila je uz stiletto salonke Manola Blahnika u identičnoj boji haljine, kojoj je pridružila klasični bež baloner Martina Granta (14.500 kuna) u kakvom se imala priliku vidjeti u utorak u sklopu posjeta zoološkom vrtu Taronga.

U rukama je Meghan nosila skupocjenu torbu Sylvie s metalnim remenom. Riječ je o torbici talijanske modne kuće Gucci, a njezina cijena iznosi 17 tisuća kuna.

Nešto kasnije Meghan se na plažama Melbournea u društvu domaćina i supruga, princa Harryja, pojavila u crnoj haljini s detaljem zlatnih gumbi na bočnoj strani bedara – djelu njujorškog brenda Club Monaco.

Takozvana haljina Miguellina haljina u prodaji se nalazi po cijeni od 1700 kuna, a nosila ju je uz spomenuti baloner i omiljene crne balerinke s potpisom ekološki osviještenog brenda Rothy's.

Crna haljina s potpisom brenda Club Monaco jedna je od jeftinijih u kojima smo imali priliku vidjeti Meghan na aktualnoj turneji, a kao što je bio slučaj s bijelom haljinom australske dizajnerice Karen Gee, službena stranica brenda Club Monaco srušena je uslijed nezapamćene potražnje za kreacijom u kakvoj se pojavila.

  • +4
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin raniji odabir haljine Folded Sail s potpisom australske dizajnerice Dion Lee također je rezultirao rušenjem stranice. Spomenuta kreacija predstavljena je u sklopu nadolazeće pre-fall kolekcije dizajnerice, a omogućena je usluga online rezervacije u trenutku kada je u njoj uočena Meghan.

'Haljina je stvorena za Meghan Markle, a njezina masovna proizvodnja započinje predstavljanjem resort kolekcije namijenjene idućoj godini. Haljinu u prodaji možete očekivati od siječnja 2019. godine po cijeni od 8300 kuna, a moguće ju je rezervirati na službenoj stranici', izjavio je glasnogovornik brenda Dion Lee, a samo nekoliko sati nakon što su omogućene online rezervacije u potpunosti je rasprodana.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brend Dion Lee, s 30 godina staža na modnoj sceni, trenutno se smatra najpopularnijim australskim modnim brendom, a u njegovim kreacijama do sada su se mogle vidjeti slavne ljepotice poput manekenki Care Delevingne, Gigi Hadid i Chrissy Teigen.

Model haljine s potpisom brenda Dion Lee, Meghan je nosila uz zlatnu narukvicu s potpisom britanskog brenda Shaun Leane, a posljednji put obukla ju je u sklopu proslave 92. rođendana kraljice Elizabete.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia