POSJET LONDONU

Princ Harry je bolesnome Charlesu postavio jedan uvjet koji pokazuje da stare rane nisu zacijelile

13.02.2024 u 14:49

Bionic
Reading

Kralj Charles III. posebno je dirnut činjenicom kako se njegov mlađi sin 'drndao' 11 sati kako bi vidio bolesnog oca na 45 minuta, a Harry o dolasku nije puno razmišljao. Ipak, pred oca je stavio jedan uvjet koji pokazuje da stare rane još nisu zacijelile

Princ Harry prošli je tjedan iz Kalifornije doletio u London kako bi na kratko vidio svog oca koji mu je javio kako boluje od karcinoma. Iako se vjerovalo da kralj Charles III. ide tek na jednostavniju rutinsku operaciju povećane prostate, pronađen je zloćudni karcinom koji je spojio zavađene članove obitelji pa su razmirice za sada stavili na stranu.

Kako bi Harryjev dolazak protekao što mirnije, unaprijed je od oca tražio da tijekom njihovog susreta kraljica Camilla bude udaljena te da ne prisustvuje njihovom razgovoru.

'Čula sam da Harry nije želio biti u istoj sobi sa svojom maćehom kada je razgovarao s kraljem o dijagnozi raka', otkrila je britanska novinarka Petronella Wyatt za Telegraph.

Ovo neprijateljstvo prema Camilli i nije neka novost jer Harry je već nekoliko puta izrekao što misli o njoj, a posebno je negativno o njoj pisao u svojim memoarima 'Spare'. Na tim se stranicama pojavljuje klišejizirani tip 'zle maćehe' u kojem je Harry dao Camilli brojne osobine koje ju prikazuju kao vrlo proračunatu, a tvrdi i da je britanskim medijima otkrivala neke povjerljive informacije o njegovom životu.

Također, u knjizi je otkrio da je njegovo mišljenje nekoć dijelio i William koji je s mlađim bratom molio oca da ne oženi Camillu.

'Problem s Harryjem je taj što se bori kao kukavica, odbijajući suprotstaviti se neprijatelju, a u rijetkim prilikama kada ga susretne, bježi', tvrdi novinarka za Telegraph.

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju

Unatoč Harrjevom negativnom mišljenju, kraljica Camilla zasad se pokazuje kao stijena kralja Charlesa koji je već na početku svoje vladavine suočen s teškim zdravstvenim problemima. Danas su zajedno stigli i u London, a kralja čeka nova tura liječenja.

  • +6
Kralj Charles III Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN