ZANIMA IH NEW YORK

Princ Harry i Meghan Markle razmišljaju o životu na dvije adrese, stoga su započeli potragu za novim domom

08.04.2022 u 23:33

Bionic
Reading

Nakon što su do njih stigle informacije, britanski mediji su se raspisali kako princ Harry i Meghan Markle traže idealan stan u New Yorku, koji bi se nalazio blizu sjedišta Ujedinjenih naroda, a kojeg bi koristili kao svoj drugi dom

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trenutno žive u vili u Kaliforniji vrijednoj gotovo 15 milijuna dolara. U luksuzni kvart u Montecitu doselili su u srpnju 2020. godine, samo četiri mjeseca nakon što su se odlučili započeti život daleko od Londona i kraljevske obitelji.

No, čini se da im je velika želja imati još jednu nekretninu i to baš u New Yorku. Ono što bi im navodno najviše odgovaralo bila bi lokacija u istočnom dijelu Manhattana, blizu sjedišta Ujedinjenih naroda.

Inače, u New Yorku su bili u službenoj posjeti u rujnu prošle godine, kada su posjetili Ujedinjene narode i susreli se sa Aminom Mohammedom.

Inače, ovih su se dana svi svjetski mediji raspisali o Meghan Markle koja sada želi službeno zaštiti povijesnu riječ 'arhetipovi' i to nakon što je najavila da će prve serije njezinog podcasta za streaming diva Spotify nositi ime 'Archetypes'.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa podnijela je zahtjev Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo u Americi još prošlog mjeseca i to za riječ koja potječe iz starogrčkog jezika, a prvi puta je upotrebljena u engleskom rječniku oko 1540. godine.

Ta riječ se koristi u nizu stvari i usluga koja su u područjima kulturnog tretmana žena, kao i stereotipa s kojima se žene suočavaju, pa tako možemo naći u podcastima, televizijskim programima, na DVD-ovim, CD-ima, u zabavnom sektoru koji se distribuiraju putem satelitske i kabelske televizije, na globalnim računalnim mrežama, internetu, mobilnim aplikacijama, webcastima, streaming medijima....