VELIKI OBOŽAVATELJ

Princ Harry bio je zatreskan u Meghan Markle i prije no što su se upoznali

15.03.2018 u 14:24

Bionic
Reading

Službena priča s kojom su izašli u medije išla je nekako ovako - upoznali su se na spoju na slijepo i tada kliknuli. Vezu su prvih godinu dana održavali na daljinu, a onda su pale zaruke i preseljenje u London. Međutim u svemu tome nekako se izostavilo to da je princ Harry bio potajno lud za Meghan Markle i prije no što ju je upoznao jer je bio veliki obožavatelj Rachel Zane, koju je ona glumila u seriji 'Suits'

Tijekom dokumentarca 'Kada je Harry susreo Meghan Markle', koji objašnjava bajkovitu ljubavnu priču mladog kraljevića i američke glumice, jedan od komentatora otkrio je neočekivani detalj koji baca potpuno novo svjetlo na njihovo upoznavanje.

Naime prije samog spoja na slijepo, koji je dogovorio zajednički prijatelj, princ Harry poznavao je Meghan. Točnije pratio je njezinu glumu u odvjetničkoj seriji 'Suits', gdje je igrala lik mlade vježbenice Rachel.

  • +11
'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bio je zatreskan u Rachel Zone čak dvije godine prije nego je upoznao Meghan, a ja to znam jer je moja prijateljica u to vrijeme izlazila s Harryjem', izjavila je Katie Nicholl tijekom gostovanja u britanskom dokumentarcu te dodala: ‘Tijekom jednog spoja došla je nekako tema poznatih osoba. Ona ga je upitala tko je njegova idealna djevojka, na što je on odgovorio - Meghan Markle iz ‘Suitsa’.'

  • +43
Meghan Markle i princ Harry u Nottinghamu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon toga sam je Harry inzistirao da jedan od prijatelja koji je igrom slučaja poznavao i Meghan dogovori spoj na slijepo.

Što je zatražio, to je i dobio. Markus Anderson, zajednički prijatelj, tog je ljeta bio u Londonu s Meghan na teniskom turniru Wimbledonu, gdje su bodrili Serenu Williams. Nakon toga organizirano je druženje u Soho Houseu za desetak ljudi.

'Bilo je zapravo jako opušteno i ležerno, bilo nas je desetak, a Harry je dobio priliku upoznati Meghan u nekom normalnom okruženju', objasnio je Anderson, čovjek koji je zaslužan za veliku kraljevsku ljubav.

Fatalan susret crvenokosog zavodnika i lijepe glumice bio je očito presudan, jer danas ih gledamo kao vrlo skladan par koji uskoro planira i veliko vjenčanje.