uz williama i kate

Posvuda zajedno: Princ Harry više se neće pojavljivati bez Meghan Markle

23.02.2018 u 15:36

Bionic
Reading

Mlađa populacija britanske kraljevske obitelji od nedavno je dobila pojačanje, pa dolaskom Meghan Markle više nećemo viđati princa Harryja bez pratnje prilikom zajedničkih dužnosti sa starijim bratom princom Williamom i Kate Middleton

Iako izvori bliski kraljevskim parovima tvrde kako se vrlo često druže u četvero i da su buduće šogorice Meghan Markle i Kate Middleton izuzetno bliske, javnost ih još do sada nikada nije mogla vidjeti same na okupu.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, obožavatelji mladih britanskih prinčeva i njihovih ljepših polovica uskoro će doći na svoje, jer će braća William i Harry te Kate i Meghan idući tjedan, 28. veljače zajedno stići na forum kraljevske zaklade koji se održava u Londonu, a čija je ovogodišnja tema 'Napravimo zajedno razliku'.

Skupa će se pojaviti na pozornici i odgovarati na postavljena pitanja te razglabati oko važnih tema. Između ostalog razgovarat će i o projektima na kojima trenutno rade kao i o ambicijama za budućnost.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nema sumnje kako će taj dan pripadnici sedme sile biti okupljeni u velikom broju te kako će se svaka riječ svih pripadnika kraljevske obitelji pomno analizirati. Veliku senzaciju sigurno će tada doživjeti i modna industrija budući da su vojvotkinja od Cambridgea i Meghan već mjesecima vodeće modne ikone.

Kako mnogi predviđaju, moglo bi ovo biti i posljednje javno okupljanje dva kraljevska para prije velikog vjenčanja u svibnju, s obzirom na to da je Kate u visokom stupnju trudnoće pa će službene obveze sigurno smanjiti u naredna dva mjeseca.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia