POJAČANO OSIGURANJE

Sumnja na antraks: Meghan Markle i princ Harry dobili pismo s bijelim prahom

22.02.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Samo dan nakon što su otputovali na službeno putovanje u Škotsku, na ime Meghan Markle i princa Harryja u Kensingtonsku je palaču stiglo pismo u kojem su pronađeni tragovi bijelog praha. Policija je odmah alarmirana, kao i jedinice za terorizam, a provedena je i istraga ima li kakve poveznice s događajem od nekoliko dana prije, kada je isto takvo pismo dobila britanska ministrica unutarnjih poslova

Koverta s pismom adresirana na Meghan Markle i princa Harryja stigla je u Kensingtonsku palaču i izazvala pravu pomutnju. Naime unutar nje pronađen je bijeli prah te postoji sumnja da je u pitanju otrov antraks. Stoga je policija na nogama i istražuje tko je i zašto poslao to budućim supružnicima.

  • +15
Meghan Markle i princ Harry u posjetu Škotskoj Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Službenici jedinice za terorizam, Metropolitan policije, pozvani su u Kensingtonsku palaču čim je pronađeno sumnjivo pismo, i to samo dan nakon što su princ i Meghan otputovali u službeni posjet Škotskoj. Detektivi su se odmah bacili na istragu kako bi vidjeli ima li to pismo, kao i bijeli prah, ikakve veze s onim poslanim istog tjedna u Westminstersku palaču, a na ime ministrice unutarnjih poslova Amber Rudd.

Nakon svih pretraga sadržaja pisma prah je na sreću bezopasan, a Meghan Markle i princ Harry obaviješteni su o svemu što se događalo. Nikome u britanskoj kraljevskoj obitelji nije svejedno zbog ovog događaja, osobito jer su pripreme za svibanjsko vjenčanje u punom jeku.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Već ionako postroženo osiguranje sada je dodatno ojačano, osobito jer će Meghan i princ tijekom ceremonije vjenčanja imati i vožnju od kapelice St. Georgea, kao i uokolo dvorca Windsor, kako bi pozdravili sve obožavatelje koji su odlučili s njima proslaviti njihov najvažniji dan.