VESELI NASLJEDNIK

Princ George ovaj je talent naslijedio od bake, princeze Diane

22.10.2018 u 19:26

Bionic
Reading

Iako nikada nije imao priliku upoznati svoju baku, princezu Dianu, petogodišnji princ George ljubav prema umjetnosti naslijedio je upravo od nje. Preslatki George još jednom nas je podsjetio da jabuka zaista ne pada daleko od stabla

U svom posljednjem razgovoru s medijima, princ William otkrio je poneki detalj o svojoj majci, Diani i tome što toliko spaja nikad prežaljenu princezu i njegova sina Georgea.

Prerano preminula princeza Diana, nažalost, nikada dočekala rođenje svojih unuka, no da ih danas vidi bila bi jako ponosna kako odrastaju u prave kraljevske nasljednike.

Poznata kao velika zaljubljenica u ples, a pogotovo balet, Williamova majka nikada se nije u javnosti ustručavala pokazati svoj urođeni talent. Kada god bi joj prilika to dopuštala, Diana je zaplesala i svojim gracioznim i skladnim pokretima nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Upravo takav, čini se, bit će i petogodišnji George koji već sada pokazuje veliki interes za plesnom umjetnošću. Koliko je poznato, prvo dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton, već dvije godine, koliko pohađa predškolu, odlazi i na satove baleta. U privatnoj školi Thomas's Battersea, jednom tjedno, 35 minuta sva upisana djeca prakticiraju balet.

  • +13
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Ako nešto volite, nemojte nikada odustati od toga. Ustrajte u tome i ne dajte da vas itko poljulja. Moja majka je jako voljela ples i koliko me sjećanje služi stalno je plesala’, kazao je ponosni William tijekom prijema u Kensingtonskoj palači okupljenim gostima.