odgoj blizanaca

Princ Albert progovorio o odnosu sa Charlene i načinu na koji odgajaju svoju djecu

12.09.2023 u 13:27

Bionic
Reading

Iako je Monako jedna od najmanjih država, princ Albert vladar je za kojeg bismo mogli reći da ima i najveću pozornost medija. Njegov brak s olimpijskom pjevačicom Charlene još od prvog dana njihovog braka vrlo je zanimljiv medijima, a o njihovoj bračnoj dinamici često se piše

Kada se u srpnju 2011. godine princ Albert oženio samozatajnom Charlene, nitko nije ni mislio da će ovaj brak biti toliko zanimljiv i više od deset godina nakon. Čak nekoliko dana prije sklapanja braka njihov je odnos krenuo nizbrdo kada se otkrilo da je princ otac dječačića iz izvanbračne veze, a suze mladenke Charlene preplavljene emocijama na dan svog vjenčanja natjerale su mnoge da se zapitaju želi li sportašica uopće postati princeza Monaka!

Zajednička pojavljivanja princa Alberta i princeze Charlene u javnosti uvijek nas tjeraju da iz njihovih kretnji pokušamo razaznati u kakvom su odnosu, no svaki put kao da se čini da princeza ne uživa u svojim kraljevskim dužnostima. Njezini su osmjesi usiljeni, a javna istupanja rijetka.

u Marseilleu

Zajednički izlazak monegaške kraljevske obitelji koji ima veliko značenje za Charlene

Pogledaj galeriju

Upravo zbog rijetkog pojavljivanja pojavile su se i glasine da princeza ne živi u Monaku, već negdje u Švicarskoj, a da je cijeli brak ovog kraljevskog para isceniran.

Kao i prošli put kada se naveliko pričalo o bračnoj krizi, princ Albert odlučio je u intervjuu javnosti reći kakav je njegov brak te ima li razloga šuškanjima o bračnoj krizi. Princ je već nekoliko puta morao javnost uvjeravati da je sa Charlene sve u najboljem redu te da ne postoji kriza o kojoj se toliko piše, no javnost kao da mu ne vjeruje.

Albert je razgovarao s talijanskim novinama 'Corriere della Sera' te otkrio svoje čuđenje zbog glasina: 'Ne razumijem sve te glasine da ona živi negdje drugdje. Te me glasine povrijede'.

  • +2
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: PIERRE VILLARD / Sipa Press / Profimedia

Uz to, u intevjuu se osvrnuo i na njihov zajednički odgoj blizanaca kojem su oboje posvećeni kao savjesni roditelji.

Osmogodišnjeg princa Jacquesa jednog dana čeka uloga kralja, a uskoro će se za kraljevsku ulogu trebati početi i pripremati. Međutim, Albert je istaknuo da on i Charlene kao roditelji paze da ne zapostave Gabriellu.

Za nju vrijedi isto što i za Jacquesa: dobit će istu pažnju i obuku. Osim toga, Gabriella će također preuzeti neku od visokih funkcija u Monaku pa i ona ima isto toliko odgovornosti. Istaknuo je i da je njena uloga uvijek biti uz brata, baš kao što je on uvijek bio uz svoje Carolinu i Stephanie.