Dani na snijegu

Zoran Šprajc nakon slavlja u Dalmaciji, fanove počastio fotografijom s odmora i otkrio kako liječi mamurluk

04.01.2022 u 10:06

Bionic
Reading

Mnoštvo Hrvata jedva je dočekalo da krenu na uživanje u kuhanom vinu, bijelim padinama i zimskim radostima. Uživat će i brojni poznati. Jedan od onih koji gušta u snježnom ugođaju je i voditelj i urednik informativne emisije 'RTL Direkt'

Mnogima omiljeno televizijsko lice prve dane godine koristiti za punjenje baterija prije povratka na posao. Nakon niza zdravstvenih problema Zoran Šprajc se posvetio zdravijem načinu života, koji uključuje boravak u prirodi, šetnje i lagano planinarenje.

'Ništa bolje ne liječi novogodišnji mamurluk od snijega, sunca i planinskog zraka. Kaciga isto pomaže, da se glava ne raspadne', obratio se svojim pratiteljima iz Italije fotografijom sa skijališta Tarvisio.

Podsjećamo, u više navrata je zabrinuo javnost svojim zdravstvenim stanjem i odlascima na operacije srca. Krajem prošle godine otkrio je kako 23. studenog smatra svojim drugim rođendanom jer su mu se upravo na taj datum dogodila oba infarkta. Naime, Šprajcu je u studenome 2019. godine u KB-u Dubrava ugrađen stent, a šest godina ranije također je imao blagi infarkt.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL