NESRETNA VOJVOTKINJA

Prijatelj Meghan Markle: 'Rekla nam je kako joj je duša slomljena i da je odluka o odlasku bila doslovce stvar života ili smrti'

17.01.2020 u 12:26

Bionic
Reading

Vjerojatno u potrazi za dobrom zaradom, prijatelji bliski kraljevskoj obitelji, osobito Meghan Markle i princu Harryju, koriste svaku priliku da za medije otkriju zanimljive detalje iz njihova privatna života. Danas je na redu 'za prodaju priče' bila Meghan Markle, a izvor je novinaru DailyMaila otkrio sočne detalje

Meghan Markle napokon je sretna jer, prvi puta nakon godine i pol braka i ulaska u kraljevsku obitelj, ne mora tražiti nikoga dozvolu da nešto učini. Barem tako tvrdi njezin bliski prijatelj koji je pojedinosti njezina nova života u Kanadi otkrio za DailyMail.

'Meghan se osjećala kao u klopci, imala je želju pobjeći jer ju je život unutar granica postavljenih od strane kraljevskih obitelji uništavao', otkrio je prijatelj nakon što su još prošle srijede vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na svom Instagram profilu objavili vijest kako napuštaju kraljevsku obitelj i time šokirali ne samo članove obitelji, već i cijeli svijet.

Meghan se trenutno nalazi u Kanadi, zajedno s osmomjesečnim sinom Archijem, dok princ Harry još uvijek pokušava spasiti situaciju od totalne katastrofe. Vojvotkinja se time ne zamara, snimljena je nasmijana i dobre volje kako sama upravlja automobilom, a posjetila je već i dva centra i porazgovarala sa ženama iz raznih vjerskih i etničkih skupina o njihovim pravima.

Izvor blizak 38-godišnjoj vojvotkinji otkrio je kako ona napokon može 'normalno disati' otkako je napustila London i kraljevsku obitelj, kao i da je sada ponovno u svoje ruke primila kormilo svog života. Uz to objasnio je kako se Meghan pojadala bliskim prijateljima otkrivajući koliko je nesretna bila te da nije željela da u takvom toksičnom okruženju odrasta njihov osmomjesečni sin Archie. Navodno je upravo on bio jedan od glavnih razloga što su odlučili napustiti kraljevsku obitelj i Frogmore Cottage.

'Rekla nam je kako joj je duša slomljena i da je odluka o odlasku bila doslovce stvar života ili smrti, što je značilo da će njezina duša umrijeti nastavi li tamo živjeti. Osjećala je i da ne može biti majka kakvu Archie zaslužuje ako nije iskrena prema sebi i zbog svega toga je znala da ne može ostati u kraljevskoj obitelji.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia

Archie joj je najvažniji, stoga ju je bilo strah da on ne osjeti stres i tjeskobu, jednostavno je znala da to toksično okruženje, prepuno napetosti i frustracija, jednostavno nije idealan odabir za njegovo odrastanje', otkrio je bliski prijatelj.

Nakon što im je kraljica Elizabeta II dala dozvolu da mogu živjeti između Velike Britanije i Sjeverne Amerike, prema riječima tog izvora, Meghan je napokon odahnula i počela raditi stvari koje ju vesele.

U njezinoj odluci poduprla ju je i majka Doria Ragland, koja je itekako bila zabrinuta za svoju jedinicu posljednjih mjeseci, zahvalna što je Meghan svoje psihičko zdravlje napokon stavila na prvo mjesto. Vojvotkinja je navodno bila toliko nesretna u Velikoj Britaniji da mjesecima nije dobro spavala, a imala je i napadaje panike i anksioznosti svaki put kada bi razmišljala o budućnosti.

Njezina sreća biti će potpuna kada u Kanadu napokon stigne i princ Harry, koji još uvijek pokušava kod kuće 'spasiti što se spasiti da' i završiti pregovore koji uključuju abdikaciju, novčane prihode, kraljevske titule kao i dozvolu za pokretanje internacionalnog brenda s njihovim imenom.