RAZDVAJA IH OCEAN

Još ništa od dogovora: Princ Harry do daljnjeg ostaje u Londonu, a čini se da se Meghan time ne zamara, ona u Kanadi nastavlja provoditi svoj naum

16.01.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Čini se da vojvotkinja od Sussexa nema previše vremena razmišljati o situaciji koju su ona i njezin suprug zakuhali u Velikoj Britaniji, budući da joj je dnevni raspored prenatrpan obvezama. Tako je i jučer dan provela u društvu žena, razgovarajući o njihovim pravima, dok princ Harry i dalje pokušava izgladiti cijelu situaciju koju je kraljevskoj obitelji donio Megxit

Jučerašnji dan 38-godišnja Meghan Markle odlučila je provesti okružena ženama, razgovarajući o njihovim pravima, ali i obrazovanju i to u sjedištu 'Justice for Girls' u Vancouveru. Samo nekoliko sati prije toga pojavila se i u Downtown Eastside Women's centru, gdje je porazgovarala o položaju žena u društvu.

Ta njezina angažiranost posljednjih dana nekima izgleda kao da pokušava 'prikupiti bodove' kako bi umanjila negativni publicitet kojem ne može umaknuti otkako su ona i princ Harry najavili kako napuštaju kraljevsku obitelj.

Meghan Markle vratila se prošlog tjedna u Kanadu, gdje su ona i suprug s dadiljom ostavili osmomjesečnog Archija, dok je princ Harry ostao u Velikoj Britaniji kako bi prisustvovao sastanku s obitelji: bakom - kraljicom Elizabetom II, ocem - princom Charlesom i bratom - princom Williamom.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia

Iako mu je namjera bila nakon sastanka odmah se pridružiti Meghan i Archieju u Kanadi, to se ipak nije dogodilo, a zbog cijele situacije, njegov se boravak u Londonu produžio. Danas će tako biti domaćin u Buckinghamskoj palači gdje će se izvlačiti parovi za svjetski kup u ragbiju.

Harry će ovih dana na sve načine pokušati izgladiti novonastalu situaciju i pokušati ublažiti posljedice iste, budući da je i sam rastrgan između obitelji u kojoj je odrastao, i koja mu je u konačnici dala sve, i one koju je sam osnovao.