POGODI TKO SAM

Prepoznajete li poznatog hrvatskog glumca s fotografije?

19.06.2017 u 16:53

Bionic
Reading

Protekli mjeseci za Tarika Filipovića bili su u znaku brojnih uspješnih projekata, vođenja najgledanijeg kviza, njegove nove autorske predstave 'Ćiro' koja je oduševila kritičare i publiku, a nedavno je završio i snimanje filma i serije 'General'. Glumačka i televizijska zvijezda odlazi na zaslužen odmor, kojeg je najavio simpatičnom fotografijom na kojoj izgleda neprepoznatljivo

'Tu sam fotografiju objavio iz zafrkancije. Riječ je o maski iz predstave satiričkog kazališta Kerempuh - 'Živio Harms! Čuda postoje', a s njom sam obilježio kraj sezone. Veselim se odmoru koji je počeo danas, rekao je za tportal Tarik.

Do petka će s obitelji biti u Zagrebu a onda odlaze na more. I ove godine odmarat će na potezu Zenica, Dubrovnik, Rakovci (Istra).  

Glumac, autor predstava, redatelj, voditelj nakon predstava 'Spektakluk' i 'Magic Act Show', u kojima je sudjelovao kao jedan od autora, nakon što je dosegnuo oko 300 izvedbi, predstavio je ove godine svoj novi autorski projekt – monodramu 'Ćiro', kojoj nakon 15-ak izvedbi diljem Hrvatske i BiH predstoji svjetska turneja.

Gotova teatarska sezona☺☺☺od sutra opet idem prema ovom izgledu...puštam kosu bradu...nokte,zube😅😅😅

A post shared by tarik filipović (@tarik.filipovic_official) on

Na jesen je, izjavio je Tarik, u planu Skandinavija, Australija, a dogovara se i Amerika, Beč, Zürich te potkraj godine i Dubai.

Kako zbog prirode posla, brojnih predstava te snimanja nema slobodnih vikenda, čim mu se otvore slobodni dani 45-godišnji glumac uživa u dragocjenim trenutcima sa svojim najmilijima, suprugom Lejlom te sinovima Dinom i Armanom.  

💙💙💙💙

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on