Dečki su se svi redom poskidali i bacili na drugi zadatak - gradnju pješčanog dvorca. Pozvali su i cure da im se pridruže, ali, čini se da one nisu pretjerano zainteresirane za toliko mrsko preznojavanje.

Radije su ih, tako gole, gledale s pristojne udaljenosti koja je svakom minutom bivala sve veća i veća. Naporno je zidanje temelja dvorca učinilo svoje - muškarci smrde.

Zatim je Bigi u ispovjedaonicu pozvao Ornelu koja mu je rekla da se boji kako će svi oni spavati na tako malenom prostoru. Rekla je da su dečki previše napaljeni da bi bili jedni drugima tako blizu. Napomenula je da joj već sada svi smrde, a još jače jer razmišlja o tome kako se nisu prali.Više je nego očito da će se uredne stanarke preko dana udaljiti od svojih muških stanara, a preko noći - što se mora, mora se. Dečke, s druge strane, nije briga što smrde. Čak se naslanjaju jedan na drugog mirisnim pazusima pod nosom.

Možda se zapravo radi o manifestaciji iskonske muškosti, zovu pravih tjelesnih mirisa, jer naši si dečki iskazuju neobičnu bliskost nadimcima 'buraz', 'lega' i sl. popraćenu zagrljajima i tapšanjem. Znamo, nisu gay, već pravi muškarci, no ipak, njihovo ponašanje, kako bi Rina rekla, 'malo naginje...'

Pratite live stream Big Brothera na tportalu