OTKRIVENI FINANCIJSKI DETALJI

Preljub ga je skupo koštao: Bivša supruga Ewana McGregora dobiva pola njegovih prihoda, pet automobila, vilu i pozamašnu alimentaciju

15.08.2020 u 13:25

Bionic
Reading

Nakon skoro godinu i pol sada već bivši supružnici Ewan McGregor i Eve Mavrakis uspjeli su finalizirati detalje svoje brakorazvodne parnice pred sudom. Ostavljena Mavrakis s kojom glumac dijeli četvero djece, financijski je prošla, poprilično dobro

Papire za razvod predali su još u siječnju 2018., a tek krajem iste godine krenule su zavrzlame na sudu oko financija, alimentacije i skrbništva. Glumac Ewan McGregor koji je prije dvije godine ostavio dugogodišnju suprugu zbog mlađahne kolegice Mary Elizabeth Winstead.

Tijekom 22 godine braka McGregor i Eve Mavrakis dobili su četvero djece: 24-godišnju Claru, 18-godišnje Jamyan i Esther te 9-godišnju Anouk, što je sada igralo veliku ulogu u raspodjeli financija, pokretnina i nekretnina stečenih za vrijeme braka.

Odlukom suda, McGregor bivšoj supruzi treba isplatiti pola iznosa od honorara koji je dobio na svojim odrađenim filmskim projektima. Uključuje to filmove ‘Angels & Demons’, ‘The Men Who Stare at Goats’ i ‘Moulin Rouge’ u kojima je McGregor imao neke od značajnijih uloga.

Osim toga, Evi je pripala obiteljska vila u kojoj su živjeli godinama, vrijedna preko šest milijuna dolara, te ukupno pet automobila iz pozamašne glumčeve kolekcije limenih ljubimaca.

Slavni 49-godišnji škotski glumac ima pravo zadržati ostalih trideset vozila koji su u njegovoj kolekciji.

No, to nije sve. Preljub i nova veza McGregora su zaista skupo koštali.

Eva dobiva gotovinu u iznosu od 500 tisuća dolara od podjele imovine, kao i alimentaciju od skoro 15 tisuća dolara mjesečno za najmlađe zajedničko dijete i osnovnu supružničku potporu od 35 tisuća dolara mjesečno, otkriva to dokumentaciji koju je pribavio TMZ.