PLOVE JADRANOM

Prelijepa supruga Michaela Jordana uživala u obilasku NP Krka, dok se njezin slavni suprug odmarao na raskošnoj jahti

23.08.2021 u 19:25

Bionic
Reading

Zvijezda NBA Michael Jordan i njegova supruga, atraktivna Kubanka Yvette Prieto pune baterije na Jadranu ploveći na luksuznoj jahti s prijateljima i članovima obitelji

I dok je njezin slavni suprug odlučio ostati na impresivnoj jahti usidrenoj u Skradinu, njegova prelijepa supruga s kojom je u braku od 2013. i ima dvije kćeri, Ysabel i Victoriju, nije željela propustiti obilazak NP Krka.

Četrdesetdvogodišnja ljepotica nije promaknula fotografima odjevena u ležernu ljetnu kombinaciju: gornji dio kupaćeg kostima u neonski zelenoj, vruće hlačice od trapera i tenisice.

  • +11
Michael Jordan sa suprugom i prijateljima plovi Jadranom Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Visoki rep i efektne sunčane naočale dobro su se uklopili u ovo casual izdanje lijepe manekenke koja je nekad nosila revije poznatih dizajnera poput Alexandera Wanga.

Atraktivna Kubanka odrasla u Americi drži se podalje od društvenih mreža, a pojavila se i u dokumentarcu 'Cuba: An Island Apart'.

  • +16
Michael Jordan na jahti O'Pari Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX

U vrijeme snimanja dokumentarca upoznala je Michaela Jordana.

To je druga supruga legendarnog košarkaša koji iz prvog braka s Juanitom Vanoy s kojom se razveo 2006. godine ima troje djece.

Inače, slavni košarkaš stigao je privatnim zrakoplovom u Split, a zatim se smjestio na jahti O' Pari dugoj čak 95 metara, čiji tjedni najam iznosi milijun eura. Luksuzna jahta ima i bazen, jacuzzi, heliodrom, teretanu te desetak soba, a posada broji preko 20 ljudi.