Lukša Jakobušić

Predsjednik Hajduka šokirao na konferenciji: Sin mu je preminuo, a drugi nedavno teško nastradao

02.12.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić gostovao je na panelu 22. KOMferencije, događaja koji okuplja stručnjake iz područja komunikacija i medija u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Pričao je o svome životu i probijanju u svijet uspješnih ljudi, a voditelj je malo iznenadio okupljene...

Naime, poznato je da predsjednik Hajduka ima dva sina, no voditelj je otkrio da je imao i trećeg koji je preminuo, dok mu je stariji sin ove godine imao tešku nesreću, pao je s motora.

'Pitaju me zašto se ne smijem. Ne smijem se', odgovorio je Jakobušić, a atmosfera je u tom trenutku bila jako emotivna, prenosi gol.hr.

Lukša Jakobušić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

'Ne znam kada sam bio ovako nervozan prije, iako su mi tu tri prijatelja. Neobično je da sam nervozan, znam otprilike pitanja, ali ne znam u kojem smjeru ide. Svi neuspjesi, uglavnom se ne znaju, nisu vidljivi, meni to odgovara, ali to me sve dovelo do ovoga. Nisam nikad mislio da ću biti predsjednik Juga, iako sam želio. Za Hajduk nisam ni mislio, ni želio, nisam mislio da bih mogao doći u tu poziciju', rekao je Jakobušić pa otkrio da mu se obitelj hranila preko humanitarne pomoći.

'Je. To je bilo 92/93, čekaš red za hranu tri puta tjedno. U jednom trenutku imaš sve pa sve izgubiš. Mi Slobodnu nismo kupovali, bila je skupa. Zato danas kupujem sve novine i sve čitam. Imam dva sina, jednog od 18, drugog od 26 godina. Otac mi je rekao da upišem fakultet u Dubrovniku jer nije bilo novaca za otići u drugi grad.'