HALIT ERGENC:

Pred kamerama smo uvijek glumili ljubav

18.10.2010 u 08:02

Bionic
Reading

Zvijezde turske sapunice '1001 noć' ne izlaze iz fokusa zanimanja hrvatske javnosti, pa je glavni glumac Halit Ergenc otkrio našim medijima da je sa svojom sadašnjom ženom i partnericom u seriji uvijek glumio ljubav pred kamerama

Unatoč zauzetosti zbog uloge sultana Sulejmana Veličanstvenog, vjerojatno najpopularniji turski glumac u Hrvatskoj, Halit Ergenc, popričao je s novinarima magazina Extre i otkrio još neke detalje o svojem privatnom i poslovnom životu.

Naime, premda je svoju sadašnju suprugu Bergizar Korel upoznao na snimanju '1001 noći', kada su se i zaljubili, Halit kaže da su pred kamerama uvijek glumili ljubav, jer su naprosto njihovi likovi, Onur i Šeherezada, posve različite osobe od njih.

Za Bergizar kaže da je najduža i najveća priča u njegovom ljubavnom životu, ali da glumica nije bila jednako zagrijana, vjerojatno se ni ne bi previše trudio. Naime, vjeruje u tursku izreku 'ljubav se ne postiže silom', pa pri osvajanju žena nije pretjerano dosadan.

'Bili smo prijatelji šest ili sedam godina i sve se dogodilo samo po sebi. Kao da nam je bilo suđeno. Zaljubili smo se posve prirodno, ne mogu reći da sam učinio ovo ili ono da je osvojim. Među nama nije bilo nikakvih igara, samo se dogodilo. Bila je to sudbina', kaže Halit.