'PALE' SU ŠIŠKE

Pravo osvježenje: Ana Gruica Uglešić odlučila se na drastičan rez

29.09.2023 u 10:06

Bionic
Reading

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić na svom je Instagramu otkrila kako je sa suprugom Boranom Uglešićem otputovala za vikend na kratki odmor, a ono što 'upada' u oči njezina je nova frizura koja joj pristaje odlično

Nakon što se vratila iz Grčke, gdje je nakon crkvenog vjenčanja s Boranom Uglešićem otišla na medeni mjesec, splitska glumica i njezin suprug ponovno su na putu. Na svom Instagram profilu Ana Gruica Uglešić objavila je fotografije sa splitskog aerodroma, otkrivši da odlaze na kratki vikend odmor, no ne dajući naznake o kojoj je destinaciji riječ.

Za putovanje je odabrala još jednu odličnu modnu kombinaciju koja se sastojala od odlične bež košulje-haljine inspirirane balonerom, koja se veže u struku, a uz to se savršeno uklopio crni par trendi Adidas tenisica.

No, ono što upada u oko njezina je nova frizura. Poznata po tome da rado i često mijenja frizure, Ana Gruica Uglešić ni ovoga puta nije pogriješila, odlučivši se skratiti šiške.

Riječ je o popularnoj varijanti tzv. zavjesa šiški, koje prelaze krajeve Aninih obrva i spuštaju se sve do vrhova njezinih jagodica. Ovakva frizura je vrlo nosiva, ali i lagana za oblikovanje, a mnogi je frizeri savjetuju kao idealan dodatak dugoj ili srednje dugoj kosi ako niste spremni za radikalnije rezove.

  • +3
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Ono što je dobro kod ovakvih šiška je i to što ako vam dosade ili jednostavno ne znate ponoviti ono što je frizer napravio kod feniranja, možete ih uvijek skloniti s lica uz pomoć ukosnica ili rajfa dok ne izrastu.